Brustor KVK – 18
Brustor KVK – 18

Win een voucher t.w.v. €1.000 op zonwering van Brustor

Onze shirtpartner Brustor heeft een unieke winactie in petto voor alle KVK-fans. 

02/09/2024

De specialist in innovatieve zonnewerende en outdoor living oplossingen verlengde opnieuw haar partnership met KVK en zal zo voor het 16de seizoen (!) op rij op ons shirt staan.

Om deze mijlpaal te vieren, heeft Brustor een winactie in petto voor alle KVK-fans. Je maakt kans op een voucher ter waarde van €1.000 bij de aankoop van een Brustor-terrasoverkapping of luifel.

Hoe maak je nu kans?

Heel eenvoudig! Ga naar de website van Brustor via onderstaande link, laat je gegevens na en beantwoord de prijsvraag.

Veel succes! Komaan Veekaa!

De actie loopt tot en met 13 september 2024 om 12u. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd door Brustor.

IK DOE MEE!

VOORWAARDEN ACTIE

  • De wedstrijd staat open voor alle personen die op het Belgisch grondgebied wonen en die minstens achttien (18) jaar oud zijn.
  • De winnaar zal ten laatste in de week van 13 september 2024 worden gecontacteerd per mail door Brustor.
  • De winnaar wint een voucher ter waarde van 1000,00 euro incl. BTW op Brustor-zonwering besteld bij een Brustor-verdeler in België tussen 26 juli 2024 en 1 maart 2025.
  • De wedstrijd is geldig op het gamma zonwering: Knikarmschermen en terrasoverkappingen. De wedstrijd is niet geldig op verandazonweringen, screens en onderdelen
  • De winnaar zal onmiddellijk na de bekendmaking van de winnaar via e-mail worden verwittigd door Brustor. Ook de verliezers zullen een e-mail ontvangen.
  • Om deel te nemen aan de wedstrijd moeten de deelnemers een bestelbon kunnen voorleggen ondertekend door de Brustor-verdeler en een factuur van minimum 1000,00 euro excl. BTW bij een aankoop van Brustor-zonwering aangekocht/besteld tussen 26 juli 2024 en 1 maart 2025.