WhatsApp Image 2024 06 29 At 16.56.38

Lauwe-KVK eindigt op 0-5

Deze middag begonnen onze Kerels tegen KWSC Lauwe aan het seizoen 2024-2025. De wedstrijd eindigde in 0-5.

29/06/2024
WhatsApp Image 2024 06 29 At 16.57.03

DE BASISELF

Coach Freyr Alexandersson stelde een mix van beloften & eerste-elftalspelers op om de voorbereiding aan te vatten.

Vandenberghe begon in doel. Belofte Hurtevent vonden we op de rechterflank. Belofte Wirsly dweilde de linkerflank af. Alebiosu, belofte Vanglabeke & Decoene bevolkten het centrum van de defensie.

In het middenveld zagen we belofte Verbauwhede naast Fossum met Bruno en El Idrissy in steun van Ambrose.

WhatsApp Image 2024 06 29 At 16.56.45

Zuivere hattrick Bruno

Onze Kerels namen de match meteen in handen in de nieuwe shirts en eisten het balbezit op. Al na 5 minuten zette Massimo Bruno een slalom op in het strafschopgebied en legde het openingsdoelpunt binnen.

Afstandsschoten van Ambrose & Verbauwhede zorgden voor extra rood-witte dreiging. Fossum zette met een knappe cross-pass Bruno alleen voor doel. 0-2.

Onze Kerels bleven het overwicht behouden en vooral Ambrose was een paar keer dicht bij een doelpunt. Zijn schot eindigde op de doelman, zijn kopbal ging net over. Het was opnieuw Bruno die, na een eerste actie van Alebiosu, de score verder kon uitdiepen.

Net voor rust kwam het gevaar nog eens van de rechterflank en dwongen El Idrissy & Wirsly de defensie in de fout. 0-4 aan de rust.

WhatsApp Image 2024 06 29 At 17.50.47

Opstelling tweede helft

Enkele wijzigingen in het elftal bij de start van de tweede helft. Pirard was er al na een halfuurtje ingekomen. De Vlaeminck maakte later het laatste halfuur van de wedstrijd vol.

Beloften Wirsly, Hurtevent & Vanglabeke bleven in het elftal. Mehssatou kwam Decoene vervangen. Belofte Baeten kwam in de plaats van Alebiosu.

In de andere linies werd er wel volledig doorgewisseld. Nieuwkomer Huygevelde en Malinov vormden het centrum. Belofte Robert, Seck & Mbayo zagen we in de voorhoede.

WhatsApp Image 2024 06 29 At 17.50.49

0-5

Een gelijkaardig spelbeeld in de tweede helft. Beloften Baeten en Hurtevent combineerden op de rechterkant. Het schot van Baeten spatte uiteen op de schenen van de doelman.

Lauwe liet zich ook niet onbetuigd. Een vrije trap vanop 25 meter zeilde naast het doel. Aan de overzijde liet Seck zich opmerken. Eerst miste zijn schot nog het kader, maar later kreeg hij de 0-5 op een dienblaadje aangeboden van Malinov na een corner. Vanglabeke redde een geel-zwart schot van de doellijn.

De oefenwedstrijd kabbelde naar het einde. Huygevelde etaleerde nog een dribbel in de zestien, maar de keeper was op tijd ter plaatse. Mbayo krulde de bal in de handen van de keeper. Wirsly besloot op de paal. 0-5 was dan ook de eindstand.

Volgend weekend trekken onze Kerels naar RC Lens voor een oefenwedstrijd achter gesloten deuren. Mis niets van het komende seizoen en koop je abonnement via onderstaande link.

Koop hier je abonnement!
WhatsApp Image 2024 06 29 At 16.56.59

DIGEST

KVK speelde met Vandenberghe (30′ Pirard (60′ De Vlaeminck)), Alebiosu (45′ Baeten), Vanglabeke, Decoene (45′ Mehssatou), Hurtevent, Fossum (45′ Malinov), Verbauwhede (45′ Huygevelde), Wirsly, Bruno (45′ Robert), El Idrissy (45′ Mbayo), Ambrose (45′ Seck)

Goals: 6′ 0-1 Bruno, 23′ 0-2 Bruno, 31′ 0-3 Bruno, 45′ 0-4 own-goal, 67′ 0-5 Seck