Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Zuinige overwinning op Lille OSC

Nieuws

Tijdens de internationale break speelde KV Kortrijk een oefenwedstrijd op het prachtige "Domaine De Luchin" van Lille OSC. Wedstrijd ging van start donderdagvoormiddag om 11u00.

Kerel schieten uit de startblokken

Het eerste kwart nam KV Kortrijk de thuisploeg direct bij de keel door gretig aan de wedstrijd te beginnen. Lille twijfelde en liet gelegenheidskapitein De Sart zomaar trappen. Gelukkig voor hen spatte zijn poging uiteen op de dwarsligger. Na zestien minuten tikt Ajagun de verdiende voorsprong simpel binnen na een vlijmscherpe counter waarbij Ocansey hem panklaar aflegt op onze kleine Nigeriaan.

Na dat doelpunt kwam de thuisploeg opzetten, maar tot grote kansen kwam het niet voor de rust. De tweede helft ging goed op en neer maar dit keer was het de thuisploeg die voor het meeste gevaar zorgde. Remy dribbelde de keeper maar gelukkig lag Golubovic nog voor de doellijn om hem het scoren te beletten. Net voor tijd begaat Rougeaux een fout in de zestien. Jakubech, die uitgeleend is door Lille OSC en dus ook samen getraind heeft met strafschopgever Remy, duikt naar de goeie hoek en zorgt mede voor de overwinning van onze Kerels.

Digest:

Jakubech, Batsula, Kovacevic, Hines-Ike (46' Rougeaux), Golubovic, Tuta, Azouni, De Sart (46' Lepoint), Kage, Ajagun en Ocansey

Doelpunt: 16' Ajagun (assist Ocansey)