Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Zaterdag maken de Kerels de verplaatsing naar AS Eupen

Nieuws

Komende zaterdag maken de Kerels de verre verplaatsing naar Eupen. De Oostkantonners worden ook dit jaar geleid door Jordi Condom die eind dit seizoen zijn contract ziet aflopen. Eupen startte met een 0 op 6 aan het nieuwe seizoen. Eerst werd verloren tegen Zulte-Waregem met 0-5, op de tweede speeldag ging Eupen met 3-1 onderuit in en tegen Club Brugge. De bezoekde goal werd gemaakt door Diagné.

In het tussenseizoen werd de club onder meer versterkt met Jordan Lotiès (Dijon), Akrim Afif (Villareal) en Nicolas Verdier (KV Mechelen). Anderzijds moest Eupen afscheid nemen van Mamadou Sylla (AA Gent), ex-Kerel Nicolas Timmermans (RWDM) en topschutter Henry Onyekuru (Anderlecht).

Vorig seizoen konden de Kerels niet veel oogsten tegen de ploeg van Condom. In de reguliere competitie werd thuis 1-1 gelijk gespeeld, in Eupen werd het 1-0. Voor de beker kregen de rood-witten een 4-0 oplawaai in de kwartfinales. In PO2 werd er door beide ploegen vlot gescoord. In Eupen verloren de Kerels met 3-2, in Kortrijk werd het 3-3. De legendarische knal van Sidy Sarr leverde toen in de laatste minuut van de blessuretijd nog een punt op. KVK startte aan de wedstrijd met volgende elf : Thomas Kaminski, Anthony Van Loo, Dimitrios Goutas, Lucas Rougeaux, Kristof D'Haene, Stijn De Smet, Elohim Rolland, Hervé Kage, Sidy Sarr, Xavier Mercier, Teddy Chevalier.

Komende zaterdag trekken we dus opnieuw naar Eupen. Aftrap om 20u. Voor wie de verplaatsing per auto maakt is dit alvast het GPS-adres : Kehrweg 14, Eupen. Dank aan wie onze Kerels gaat aanmoedigen in hun zoektocht naar een 6 op 9!

Pegel van Siddy Sar!