Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Zaterdag competitiestart op Sporting Charleroi

Nieuws

Komende zaterdag starten de Kerels de competitie met een uitmatch op Charleroi.

Vorig seizoen was die match de laatste verplaatsing van de reguliere competitie. KVK speelde toen 1-1 gelijk. Ouali scoorde de 0-1, in de 5de minuut van de blessuretijd scoorde Dessoleil de gelijkmaker. Later plaatste Charleroi zich voor PO1 waarin het vijfde werd. KVK speelde de match met volgende Kerels: Sifakis, Van Loo, Barbaric, Goutas, Joaozinho, Ouali, Van der Bruggen, Pavlovic (81’ Sarr), D’Haene, Saadi (76’ De Smet), Chevalier (91’ Kovacevic)

In het tussenseizoen versterkten de Carolo’s zich met onder meer met Kaveh Rezaei, Nurio Fortuna (gekocht van Braga) en Dodi Lukebakio (gehuurd van Anderlecht). De Henegouwers zagen in het tussenseizoen Hamdi Harbaoui terugkeren naar Anderlecht en Damien Marcq vertrekken naar AA Gent. Ook dit jaar staat Felice Mazzu aan het hoofd van de technische staff. Charleroi speelt zijn zevende opeenvolgende seizoen in de Jupiler Pro League. Voor Hervé Kage en Bryan Verboom (jeugd) is het een terugkeer naar Mambour waar ze vroeger speelden.

Supporters die de verplaatsing willen maken en onze Kerels willen steunen, tikken in hun gps Boulevard Zoé Drion 19, Charleroi in of nemen contact op met een van de KVK-supportersclubs.

Bekijk de voorbeschouwing met onze coach Yannis Anastasiou op de eerste competitiewedstrijd.

Yannis Anastasiou voor de eerste competitiewedstrijd