Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Young account professional(s)

KV Kortrijk is de grootste sportclub van en het uithangbord van Kortrijk. 10 seizoenen onafgebroken in de Jupiler Pro League, waarbij 3 keer Play Off I en 1 bekerfinale gespeeld werd. KV Kortrijk is een organisatie met ongezien potentieel en een club waar men volop bouwt aan mooie toekomst.

 

 

 

Naast de sportieve uitstraling is KV Kortrijk ook het grootste netwerkplatform voor bedrijven uit de regio. Nationale uitstraling van een uniek merk voor vele van haar business partners.

Om deze groei verder te stimuleren is KV Kortrijk op zoek naar:

YOUNG ACCOUNT PROFESSIONALS

Functie 

Als jonge starter bij KV Kortrijk krijg je meteen wat verantwoordelijkheid binnen het commerciële team. Je komt terecht in een jong en dynamisch team en wordt van nabij gecoacht binnen het commercieel team en maakt deel uit van de commerciële commissie van KV Kortrijk. We bieden je een ideale springplank en geven jou de ruimte om initiatief te nemen en een netwerk op te bouwen. Je gaat dynamisch een bestaand klantenbestand opvolgen en gaat op zoek naar nieuwe partners. Als ambassadeur van KV Kortrijk draag je bij tot de kwalitatieve en kwantitatieve targets en zorg je voor een dynamiek binnen onze business community. 

Jouw profiel 

  • Een hogere economisch geörienteerde opleiding (Bachelor of Master). 
  • Commercieel talent en affiniteit met sport. 
  • Gedreven en dynamisch, waarbij jij het gezicht bent voor veel van onze partners. Ontmoet hen dus ook tijdens diverse evenementen. 
  • Merkambassadeur op en naast de werkvloer.
  • Nieuwe trends en business opportunities kun je makkelijk spotten en vertaal je in dynamische partnerships.
  • Je kunt je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. 

Wat KV Kortrijk te bieden heeft: 

Je komt terecht in een professionele omgeving, waar je samen met enthousiaste collega’s bouwt aan de toekomst van KV Kortrijk. Met de nodige energie en binnen een aangename werksfeer streef je samen met de collega’s naar de beste resultaten. Ondernemingszin en initiatief wordt gestimuleerd en resultaten zie je meteen. Werken voor een voetbalclub als KV Kortrijk geeft je een echte kick. 

Er is een open en dynamische bedrijfscultuur, waar we jou stimuleren om als individu ook te groeien binnen de organisatie. Je inspanningen worden beloond met een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen, een smartphone en andere extralegale voordelen. 

Mail jouw cv en motivatiebrief naar jelle.brulez@kvk.be.

Je sollicitatie komt terecht bij: Jelle Brulez
Contactpersoon voor meer informatie over deze vacature: Jelle Brulez 056/96 01 90, jelle.brulez@kvk.be

Deze vacature staat open tot vrijdag 16 november 2018.