Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Wie zijn de mystery guests voor Ladies @ KVK?

Nieuws

Ladies @ KVK komt steeds sneller dichterbij. Zondag is het eindelijk zover! Er staan meerdere festiviteiten op het programma, waaronder de meet & greet met de geheime publiekstrekkers. Vanaf vandaag zijn ze niet langer geheim. Hieronder kom je te weten wie ze zijn!

Zondag vindt er tijdens Ladies @ KVK een meet & greet plaats met de, niet langer, geheime publiekstrekkers. Hieraan is ook een wedstrijd verbonden. Tijdens die meet & greet kan je een foto laten nemen met de publiekstrekkers. Deze foto’s komen op de officiële Facebookpagina van KVK. De foto met het grootste aantal likes, wint een cadeaubon van Lingerie Ohlala, ter waarde van €100.

De geheime publiekstrekkers

De kogel is door de kerk! Zondag wordt niet enkel een dag vol feestvreugde, maar ook vol verleiding. Dan komen immers vier verleiders van het enorm populaire Vijf-programma Temptation Islands over de vloer. Het ideale moment om je te laten verleiden tot een foto! Maar welke verleiders komen er nu?

Andrea

Verleider nummer 1 is de uit Maasmechelen afkomstige Andrea. Andrea is een zeer Zuiders type; daar zijn z’n Italiaanse roots niet vreemd aan. Hij heeft een zeer vlotte babbel en heeft bovendien een goed gevoel voor humor!

Laiolano

De tweede verleider is de Belg met Braziliaanse roots, Laiolano. Laiolano werd onlangs geïntroduceerd als nieuwste verleider, maar sprong meteen in het oog met zijn danspasjes. Laiolano werkt ook als model.

Tireily

Ook verleider Tireily zal van de partij zijn om de dames te doen blozen. Tireily is artiest, houdt van sport en gaat steeds voor de overwinning. Hij zal zich zondag dus zeker kunnen vermaken!

Matthew

Last but not least; verleider Matthew! Matthew is een enorme kerel, en is daarnaast ook nog eens rad van tong. Een combinatie die zeker van pas zal komen op Ladies @ KVK!