Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Welkom Joel Castro Pereira

Nieuws

Joel Dinis Castro Pereira, geboren op 28 juni 1996 in Boudevilliers in Zwitserland, is een Portugese keeper met Zwitserse roots. Hij werd in 2012 door Manchester United weggeplukt bij Neuchâtel Xamax uitkomend in de hoogste voetbaldivisie van Zwitserland.

Joel doorliep verschillende jeugdreeksen van Manchester United. Om ervaring op te doen als jonge doelman werd hij enkele seizoenen uitgeleend. Zijn debuut bij de eerste ploeg van 'The Reds' was er één om niet snel te vergeten. Zo mocht hij op 21 mei 2017 starten in de Premier League wedstrijd tegen Crystal Palace op Old Trafford. United won deze wedstrijd met 2-0 en zo hield de toen 20-jarige Joel zijn netten schoon tijdens zijn debuutmatch.

 

Boodschap Joel Castro Pereira

Dit seizoen werd Pereira tot januari uitgeleend aan de Portugese voetbalclub Vitória Setúbal, die uitkomt in de eerste voetbalklasse van Portugal. Daar hield hij in de negen wedstrijden waarin hij mocht starten, twee keer de nul. De beloftevolle keeper wordt dus tot eind dit seizoen uitgeleend aan KV Kortrijk. 

De Portugese keeper heeft ook al ervaring in het interlandvoetbal. Hij speelde momenteel al 35 interlands bij de verschillende jeugdreeksen van de nationale ploeg van Portugal.