Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"We willen onze reeks verderzetten."

Nieuws

Coach Vanderhaeghe tekende present voor de wekelijkse persconferentie naar aanloop van de belangrijke derby op Zulte Waregem aanstaande zaterdag 29 februari 20u00.

"De groep is wat kleiner geworden. Hannes Van Der Bruggen is geschorst en Faïz Selemani heeft opnieuw last van pubalgie."

"We hebben een oefenwedstrijd gespeeld op Leuven waar we verdedigend sterk waren en Bruzzese enkele knappe reddingen deed. Aanvallend was er te weinig kwaliteit. Het belangrijkste van die wedstrijd is dat sommige jongens terug matchritme opdoen."

"Als club wil je altijd zoveel mogelijk wedstrijden winnen. We zitten in een sfeer van 6 overwinningen na elkaar tegen onze buren. We willen deze reeks uitbreiden en zo kunnen we tot naast hen klimmen in het klassement. Het is zeker motiverend als je weet dat we bijna gans het seizoen op achtervolgen zitten, en uiteindelijk zouden we nog naast/boven hen kunnen klimmen. Het zijn zaken waar onze supporters maar ook wij mee bezig zijn."

"Het is een reeks die we niet afgebroken willen zien. Na Nieuwjaar hebben we één keer niet op de afspraak geweest, en dat was de tweede helft op Sint-Truiden. De andere wedstrijden waren we enorm strijdbaar en maakten we iedere match wel aanspraak op punten."

"Play-Off 1 zal moeilijk worden voor hen, zeker gezien hun volgende tegenstanders (uit RSC Anderlecht, thuis Standard Luik)."