Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

We have your back Anthony

Nieuws

KV Kortrijk vernam deze voormiddag het nieuws dat Anthony Van Loo een punt zet achter zijn actieve voetbalcarrière. Alle steun van de KVK-familie gaat uit naar Anthony Van Loo.

Anthony Van Loo (5 oktober 1988) zat deze voormiddag samen met de clubleiding van KV Kortrijk om het nieuws mee te delen. Nadat hij eind vorig seizoen op 11 mei 2018 in de thuiswedstrijd tegen Moeskroen neerviel en een schok kreeg van zijn defibrilator, onderging Anthony een hartoperatie. Sinds die succesvolle operatie was Anthony aan het revalideren.

Vorige week moest Anthony op een tussentijdse consultatie gaan, na dit gesprek maakte Anthony samen met zijn familie de keuze om zijn actieve voetbalcarrière te beëindigen.

Anthony speelde sinds het seizoen 2014-2015 voor KV Kortrijk. In 4 seizoenen speelde hij 70 wedstrijden voor de Kerels en behaalde hij 1 keer Play Off I onder Yves Vanderhaeghe. Voordien speelde hij respectievelijk voor KSV Roeselare en KV Mechelen.

Hieronder kun je de persoonlijke boodschap lezen van Anthony Van Loo:

De ganse KVK-familie steunt onze Kerel en zijn familie. We wensen als club ook te benadrukken dat we Anthony en zijn familie deze beslissing in alle seriniteit willen laten verwerken.

Bedankt Anthony voor de vele mooie voetbaljaren! Eens een Kerel, altijd een Kerel!