Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Wat is het mooiste beeld van 2018?

Nieuws

Iedere week lanceren we een poll over 2018. Wie al deze polls invult maakt kans op een VIP-diner tijdens een thuiswedstrijd! Deze keer zijn we benieuwd naar wat voor jou het mooiste beeld van 2018 is.

Wat was voor jou het beeld van 2018?

Onder onze poll zetten wij nog eens de vijf geselecteerde beelden op een rij. Welk beeld maakt het van jou tot beeld van 2018? Stem en ontvang een kortingscode voor artikelen in onze fanshop!

De Sart net na zijn doelpunt van het jaar op KRC Genk

Julien De Sart viert richting de fans na zijn fantastisch doelpunt op het veld van leider KRC Genk.

Gouden Chevalier

Teddy Chevalier mocht voor het eerst in 2018 met de gouden stier op zijn rug spelen. Die thuiswedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 2-0 van het toenmalige Lierse SK

Chevalier op het scorebord in Waregem

Chevalier is verrast om zijn naam te zien op het scorebord na zijn doelpunt op het veld van Zulte Waregem. Vorig seizoen toen de topschutterstand op hun scherm te zien was, ‘vergaten’ de mensen van Waregem om Chevalier te projecteren op hun scherm. Vandaar deze schitterende reactie.

Kortrijkse "Remontada"

Mboyo zet het Guldensporenstadion in vuur en vlam. Onze Kerels stonden voor een lastige opdracht. 0-2 achter in eigen huis tegen aartsrivaal Zulte Waregem en de ploeg leek op koers naar de overwinning. Dat was buiten Ilombé Mboyo gerekend. Petit Pelé maakte de aansluitingstreffer en zette amper acht minuten later de puntjes op de i door met zijn tweede van de avond de Kerels op voorsprong te schieten nadat Christophe Lepoint de gelijkmaker binnentikte. 

Stojanovic krijgt STVV klein

Stojanovic buigt met zijn tweede doelpunt van de avond, tegen seizoensrevelatie STVV, de 0-1 achterstand om tot een 2-1 voorsprong en lag zo aan de basis van de eerste thuiszege.