Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Wafelenbak door spelers KVK

KVK+

Onze spelers bakken wafels, serveren chocomelk en koffie en houden een Kerstfotoshoot op woensdagnamiddag. Een superleuke activiteit voor jong en oud! De opbrengst van deze namiddag gaat integraal naar Red-Side Academy. Heb je bovendien nog geen Kerstcadeautje? Neem dan een kijkje in de outlet van KV Kortrijk!

Op woensdag 20 december kunnen jong en oud terecht in het Guldensporenstadion (Club 19) voor een wafelenbak van onze spelers. Een superleuke activiteit om de Kerstvakantie in te zetten en samen met onze Kerels te genieten van een gezellige namiddag!

Onze spelers bakken wafels, serveren koffie en chocolademelk en poseren met jou voor een Kerstfotoshoot! Kortom een warme namiddag voor iedereen, waarbij de opbrengst van deze communitydag van de spelers integraal naar de Red-Side Academy gaat!

Heb je bovendien nog geen Kerstcadeautje? Neem dan een kijkje in de outlet van KV Kortrijk!

Wanneer?

Woensdag 20 december 2017 van 14u00 tot 17u00.

Wie?

Voor alle supporters, jong en oud, van KV Kortrijk of iedereen die een leuke namiddag wil beleven en het goede doel wil steunen!

Waar?

In de Club 19 van het Guldensporenstadion (onder Tribune 1).

Kostprijs

10,00 euro voor wafels, chocomelk en koffie geserveerd door al onze spelers. De opbrengst gaat integraal naar het goed doel: Red-Side Academy.
 

Red-Side Academy