Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

UPDATE: Ticketinfo KVK - Club Brugge

Ticketing

Voor de thuiswedstrijd van de 4e speeldag in de Jupiler Pro League tegen Club Brugge KV op zaterdag 20/08 om 18u dient u er rekening mee te houden dat tassen nog steeds ten strenge verboden zijn in het stadion. Ook onderstaande richtlijnen zullen van kracht zijn.

Tribune 1 en 2

Voor deze tribunes gelden de gebruikelijke ticketrichtlijnen. Tickets voor deze tribunes kunnen in voorverkoop zowel online als in het secretariaat aangekocht worden.

Indien er voor deze tribunes nog tickets beschikbaar zijn op de dag van de wedstrijd worden deze verkocht aan de loketten vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd. Wees zeker van je ticket en koop het dus vooraf al aan!

 

Tribune 3 en 4

Wedstrijdtickets zijn enkel verkrijgbaar in voorverkoop in het secretariaat* (op de dag van de wedstrijd worden voor deze tribunes geen tickets verkocht aan de loketten)

Voor deze tribunes worden tickets bovendien 1 op 1 verkocht, dit wil zeggen dat er slechts 1 ticket per persoon, die ook fysiek aanwezig dient te zijn bij de aankoop van zijn/haar ticket, kan aangekocht worden.

Vergeet zeker uw identiteitskaart niet, u kan uw ticket enkel aankopen op vertoon van uw identiteitskaart.

 

OPGELET!

·       Op de dag van de wedstrijd kan iedere tickethouder gevraagd worden zijn/haar identiteitskaart voor te leggen. Vergeet zeker uw identiteitskaart niet!

·       Enkel uiterlijke kenmerken van KVK zijn toegelaten, uiterlijke kenmerken van Club Brugge KV zijn ten strengste verboden! Inbreuken hiertegen zullen niet getolereerd worden, de toegang tot het Guldensporenstadion zal ontzegd worden aan zij die zich hier niet aan houden.

·       Zak zeker op tijd af naar het Guldensporenstadion!

 

Openingsuren secretariaat KV Kortrijk:

Iedere werkdag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u.

Op zaterdag 13/08 en 20/08 open vanaf 9u tot 13u!