Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Unieke voetbalstage voor meisjes tijdens tweede week paasvakantie

Nieuws

Droom jij ervan om nieuwe Tessa Wullaert of Imke Courtois te worden en ooit in het elftal van de Red Flames terecht te komen?

Neem dan zeker deel aan de unieke KVK-stage voor meisjes die doorgaat tijdens de tweede week van de paasvakantie (ma 10/4, di 11/4, do 13/4 en vr 14/4).

We starten telkens om 9u om te eindigen om 16u. Er is opvang vanaf 8u tot 17u. Deelneemsters brengen hun eigen picknick mee, er is gratis soep voor wie dat wil. Alles gaat door op de KVK-Jeugdacademie (kunstgras) in de Weversstraat in Kortrijk. Kostprijs : € 110 met € 10 korting per extra inschrijving binnen hetzelfde gezin.

De stage is enkel toegankelijk voor meisjes, zowel doelvrouwen als speelsters. Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een club. Er zijn groepen vanaf U6 (2011) tot en met U16 (2001). We bieden de deelnemers vier thematrainingen per dag en de meisjes krijgen dagelijks een stuk fruit en onbeperkt water. Er staat ook een contactmoment met de A-kern van KV Kortrijk op het programma. Op het einde krijgt elk meisje feedback op haar stage, een diploma en een KVK-balpen en een ticket naar keuze voor een wedstrijd van het eerste elftal. Er zijn ook prijzen voorzien voor de penaltycupwinnaar en de secret tournament-winnaar. Wij zorgen voor een sluitende verzekering, fiscaal attest, mutualiteitspapieren, ...

Alle info via voetbalstages@kvk.be of 0495 16 16 47. Schrijf je snel in, want … girlpower en KVK gaan altijd samen!