Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Tweede editie ePro League

Nieuws

De tweede editie van de ePro League gaat van start! Vertegenwoordig jij samen met Manse01 KV Kortrijk op het FIFA-toernooi van België?

De Proximus ePro League, ook in samenwerking met PlayStation en Proximus, al een partner van de Pro League rond de uitzendrechten van de Jupiler Pro League en de Proximus League, kende vorig jaar een positieve start. Daarom besliste de Pro League, samen met haar partners, om een vervolg te breien aan dit digitale toernooi.

Vanaf vandaag kan iedereen met een uitstekende “PlayStation®4-controller”-techniek zich opgeven voor de onlinetoernooien van KV Kortrijk. Via deze kwalificatietoernooien kiezen de clubs hun vertegenwoordiger in de reguliere fase van de Proximus ePro League. Na deze reguliere competitie van 15 speeldagen, te volgen op Proximus Pickx, stoot de top zes door naar de finale “play-off”-ronde.

In deze “Play-Offs” neemt de top zes uit de reguliere competitie het op tegen de professionele ePro League- spelers in een knock-out-systeem. Ook deze “play-off”-wedstrijden zijn te volgen bij Proximus Pickx.

 

Heb jij het in je mars om KV Kortrijk te vertegenwoordigen in de ePro League?

Neem deel aan de online kwalificatietoernooien en misschien wordt jij samen met Manse01 de esporters van KV Kortrijk!
Registreer je via eproleague.be, kies KV Kortrijk als club en zet de notificatie aan wanneer het eerste toernooi van start gaat.

1e Kwalificatieronde  | 19/10/19 14u00

2e Kwalificatieronde |    2/11/19 14u00

Succes!