Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Timothy Derijck versterkt defensie

Nieuws

Timothy Derijck, de ervaren Belgische verdediger, zette zijn krabbel onder een contract van 2,5 seizoenen bij KV Kortrijk.

Timothy doorliep zijn jeugd bij RSC Anderlecht. Daar werd hij bij de U19 opgemerkt door Feyenoord, die hem uiteindelijk naar het Kuipje wisten te halen op 17-jarige leeftijd. Na uitleenbeurten aan zowel NAC Breda en FCV Dender EH trok maakte hij een definitieve overstap naar ADO Den Haag.

Na sterke prestaties bij de Ooievaars in de Eredivisie en het afdwingen van Europees voetbal met de Hagenezen, wekte hij de interesse van PSV. In de zomer van 2012 maakte hij de overstap naar het Philips Stadion in Eindhoven. Na 62 wedstrijden en 5 doelpunten bij de topclub in Nederland werd hij uitgeleend aan FC Utrecht alvorens hij terug naar Belgiƫ kwam in de zomer van 2016. Na 2 seizoenen bij onze buren trok hij in 2018 naar KAA Gent.

Timothy tekent voor 2,5 seizoenen en zal met het rugnummer 76 spelen. Met 262 wedstrijden op het hoogste niveau in de Eredivisie en 125 in de Jupiler Pro League voegt Timothy de nodige ervaring toe aan onze verdediging.

De centrale verdediger sloot deze middag al aan op training.