Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Ticketactie KV Kortrijk - Sporting Charleroi

Nieuws

Onze kerels spelen zaterdag 16 februari om 18u00 tegen Sporting Charleroi in het Guldensporenstadion. Na de driepunter is Eupen, zijn onze Kerels tot op 1 punt genaderd van Charleroi en tot op 4 punten van plaats 6. In een vol Guldensporenstadion willen we onze Kerels naar de winst schreeuwen.

Voor de wedstrijd KV Kortrijk - Sporting Charleroi, hebben we 2 ticketacties lopen voor onze supporters en abonnees. 

Abonnees

Abonnees kunnen zich registreren en gratis iemand meenemen jonger dan 18 jaar (geboren na 1 januari 2001). De abonnee kan zijn gast uitnodigen door het invullen van dit formulier

Na het invullen van dit formulier krijgt de gast van de abonnee zijn ticket toegemaild. Let er dus zeker op dat je het mailadres en de andere gegevens correct ingeeft.

Voor deze actie kun je ook terecht op het secretariaat van KV Kortrijk (Moorseelsestraat 111b, 8500 Kortrijk), tijdens de openingsuren elke weekdag van 14u00 tot 17u30.

Enkel abonnees die gekend zijn in het systeem kunnen genieten van deze actie.

Supporters

Supporters jonger dan 18 jaar kunnen voor de wedstrijd ook een ticket aan verminderd tarief aankopen! Ben je geboren na 1 januari 2001? Dan kun je op het secretariaat een ticket voor 5,00 euro aankopen.

Deze actie loopt tot en met de dag voor de wedstrijd op vrijdag 15 februari 2019.

Online kan je dit nog doen uiterlijk tegen vrijdag 15 februari 2019 om 17u00. Offline (in het secretariaat) kan je dit tot 17u30.