Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Ticket- & businfo KV Mechelen - KVK

Nieuws

Komende zaterdag trekken onze Kerels naar het AFAS stadion van KV Mechelen. Wedstrijd gaat van start om 18u00. Lees hier alle info omtrent deze verplaatsing.

TICKETINFO

Zitplaatsen (50)
Volwassene: €20 + €1
-19 jaar: €15 + €1
Staanplaatsen
Volwassene: €15 + €1
-19 jaar: €10 + €1

  • Het bezoekersloket is open op de avond van de wedstrijd.
  • Voor de zitplaatsen zijn aan het loket alleen tickets voor volwassenen beschikbaar. Zittickets aan jeugdtarief dienen dus in voorverkoop aangeschaft te worden.
  • Rolstoelgebruikers (+ hun begeleiders), buschauffeurs en Belgian Supporters (NSF) krijgen een gratis ticket voor en kunnen dit ticket afhalen aan het bezoekersloket.
  • Rolstoelgebruikers dienen hun ticket vooraf aan te vragen via ticketing@kvmechelen.be.
  • Parking: de bezoekende bussen parkeren zich in de straat: Ziekebeemden, Mechelen.

VERPLICHTE AANRIJROUTE

Aan de bezoekende supporters (bussen zowel als persoonlijk vervoer) wordt gevraagd om aan te rijden via de E19 en de afrit 9 Mechelen - Noord te nemen. Komende van Brussel dient men op het einde van de afrit rechts te volgen en dan verder de grote bocht te nemen om zich te begeven naar de R6. Komende vanuit Antwerpen dient men op het einde eveneens rechtsaf te slaan, de brug over te rijden en verder eveneens de grote bocht rechtsaf volgen richting R6.

Op de R6 dient men rechtdoor te rijden aan de eerste verkeerslichten. Waar voorheen de tweede verkeerslichten waren (kruispunt met de Liersesteenweg) is nu een brug gebouwd over deze steenweg. Aan deze fly-over dient men rechts te houden en naast de flyover de afrit van de R6 te nemen. Aan de lichten dient men vervolgens rechtsaf te slaan (Liersesteenweg) in de richting van Mechelen. Dan dient men door te rijden tot aan de derde verkeerslichten (kruispunt met Kerkhoflei) om aldaar links te nemen. Deze straat dient men ten einde te rijden. Op het einde dienen de eerste 7 bussen achteruitrechtsaf te slaan en mogen zij zich parkeren terhoogte van de bezoekersingang. De volgende bussen dienen linksaf te slaan en de onderrichtingen van de agenten ter plaatse te volgen.

Supporters die de verplaatsing met persoonlijk vervoer maken kunnen zich best verplaatsen volgens bovengenoemde route.

De persoonlijke voertuigen mogen zich parkeren linksaf in de Ziekebeemdenstraat, daar worden plaatsen voor deze voertuigen voorbehouden (onderrichtingen agenten ter plaatse opvolgen).

AFAS STADION

CAPS AWAYDAYS

Vergeet niet om jouw verplaatsing te registeren op CAPS Awaydays!

Wie na het einde van dit seizoen het meeste kilometers heeft verzamelt op verplaatsing, wint een tankkaart van maar liefst € 500,- !

1e plaats: CAPS fuel card ter waarde van € 500,-
2e plaats: CAPS fuel card ter waarde van € 250,-
3e plaats: CAPS fuel card ter waarde van € 100,- 

Succes!