Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Terugblik op de stage in Nieuwpoort

Nieuws

De Kerels trokken eind vorige week naar Nieuwpoort voor een korte stage na de winterstop.

KV Kortrijk was daarmee de enige club die in het binnenland bleef. Hannes Van der Bruggen stak in een leuk filmpje de draak met teams die per se naar het buitenland willen gaan maar ook daar de consequenties moeten van dragen.

Hannes soms de voordelen op van een stage aan de Belgische kust

Aan de kust kreeg de spelersgroep drie dagen lang ludieke opdrachten die de teamspirit moesten bevorderen. Psycholoog Johan Desmadryl begeleidde het geheel en zorgde voor een afwisseling in de diverse opdrachten. Op de eerste dag moesten de spelers het ijskoude water van de Noordzee trotseren en stond er een mountainebiketocht op het programma gevolgd door een deugddoende sauna of zwembeurt.

Kerels trotseren het koude zeewater

Op de tweede dag van de stage moesten de Kerels aan de hand van een ruiltocht hun eigen middagmaal klaarmaken. Vooral Stijn De Smet liet zich daarbij niet onbetuigd. In de namiddag stond een tocht van ruim 20 kilometer op het menu waarbij de teams van vier spelers beschikten over één fiets beschikten. Drie spelers moesten daarbij lopen terwijl de vierde kon fietsen.

Kerels op zoek naar een middagmaal...

Op de laatste dag werd de mentale weerbaarheid aangescherpt. Via een ‘run and shoot’ werden de Kerels op de proef gesteld waarbij ze onder meer op een brandweerladder van 25 meter moesten klimmen. ‘s Avonds brachten de spelers voor partners, familie en een schare trouwe KVK-fans een voorstelling in de plaatselijke Ciné City. Die show werd door de spelers zelf in elkaar geknutseld. Zo kregen we een eigentijdse versie van ‘Romeo en Julia’ te zien met Idir Ouali als Romeo en Kristof D’haene als Julia. Andere spelers toonden dan weer hun zangtalenten in een KVK-versie van ‘The Voice’.

Nieuw theater- & zangtalent opgemerkt bij KVK