Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Terugblik op de fandag

Nieuws

Op zaterdag 21 juli stond de jaarlijkse fandag op het programma. Veel supporters hadden hier erg naar uitgekeken en werden beloond met een topdag!

De verschillende randanimaties zorgden ervoor dat zowel jong als oud werden aangesproken. Zo konden de jonge voetballertjes onder meer hun traptechniek etaleren, de kleine kinderen kozen dan weer voor een te gekke glijbaan in het kidsdorp. De volwassenen konden ondertussen rustig chillen in de vele zitzakken in de zomerbar terwijl ze leuke muziek aangeboden kregen van de dj Polle.

Uiteraard tekende iedereen present voor de spelersvoorstelling op het hoofdveld gevolgd door de galawedstrijd tegen ex-Ligue 1 ploeg FC Metz. Tussendoor werden de 'warmste supporters' in de spotlights geplaatst.

Heel veel supporters maakten van de gelegenheid gebruik om hun abonnement te verlengen maar we mochten ook enkele nieuwe abonnees verwelkomen. Dat zorgde voor een gezellige drukte in het secretariaat. Elke abonnee kreeg bovendien de schitterende presentatiegids als extraatje.

Na de wedstrijd konden de fans nog op de foto met de spelers en zorgde Stu Bru-dj Gunther D voor een te gekke afterparty. Het einde van een erg geslaagde fandag 2018!

Geslaagde fandag!