Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"Te weinig punten volgens de kwaliteit van mijn groep"

Nieuws

Coach Vanderhaeghe sprak afgelopen donderdag de pers toe met oog op de wedstrijd van komende zaterdag tegen STVV.

Blessures

"Ezekiel heeft niet de volledige training uitgedaan. Elohim (Rolland) voelde bij de laatste centrer op training terug iets in zijn hamstrings. Maxim Deman heeft nog altijd wat last aan zijn voet. Tyron heeft binnenkort een operatie aan zijn knie en zal 4 tot 5 maanden buiten strijd zijn."

KAA Gent - KV Kortrijk

"Op Gent speelden we geen slechte partij. Alleen in het laatste kwart kwamen we te weinig voor doel, die laatste pass kwam er iedere keer niet . Dat hebben we zeker niet goed gedaan. Ik denk dat mijn spelers soms onder de indruk waren van hoeveel ruimte ze kregen op een bepaald moment, de rust aan de bal was er toen niet. We moeten de organisatie voor 90 minuten kunnen vasthouden. Een postitionele tekortkoming doet ons opnieuw de das tijdens de corner waaruit het doelpunt valt. Er moet meer contact zijn met de tegenspelers in de zestien."

"We moeten de situatie onder ogen zien. Ik hoop dat mijn spelers het gaan beseffen dat het zo niet verder kan gaan. We moeten niet panikeren, maar we staan met acht punten en de de ploegen onder ons kunnen ook iedere week drie punten pakken. Er zit genoeg kwaliteit in de groep, alleen moeten de spelers de matchen naar zich toe trekken. Je kan eens een doelpunt tegen krijgen, maar de reactie op dat tegendoelpunt is belangrijk. We zijn vooral te braaf. Op Gent pakten we geen enkele gele kaart. Wanneer je uit positie staat moet je eens een fout durven maken."

KV Kortrijk - STVV

"STVV is een stugge ploeg die durft voetballen. Hun ploeg geeft nooit op en durft uit positie lopen om aan te vallen. Yohan Boli is een speciale speler. Soms weet je niet dat hij meedoet, maar plots staat hij. Thuis is er altijd iets meer mogelijk, zeker als je vooruit gestuwd wordt door onze supporters. We moeten maar één keer winnen om terug bij de mensen te staan, maar we moeten het eerst en vooral eens doen vooraleer we verder speculeren."