Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Supportersfederatie steunt Zibi's Speeltuin

KVK+

Ilombe Mboyo en Julien De Sart waren afgelopen woensdag aanwezig bij de opening en het persmoment voor Zibi’s Speeltuin, het kinderproject van AZ Groeninge. Zibi is de mascotte van de kinderafdeling van het ziekenhuis. Je vindt hem terug op de kledij van de medewerkers en op de muren van het ziekenhuis.

In de groene en gezonde buitenomgeving van de campus willen ze een aantal zones voorzien waar kinderen het ziekenhuis en hun ziekte even kunnen vergeten. Het volgende project is de ontwikkeling van Zibi’s boomhut.

De Supportersfederatie van KV Kortrijk (overkoepeld orgaan tussen de supporterclubs van KV Kortrijk) kiest er dan ook voor om in kader van De Warmste Week verschillende acties te doen om geld in te zamelen voor dit project.

Op de thuiswedstrijden tegen KAA Gent en Royal Excel Mouscron zul je de Supportersfederatie terugvinden op het Kouterplein. Daar zullen afgevaardigden van alle supporterclubs kerstmutsen, glühwein, warme chocolademelk en lotjes verkopen. Leuke KVK en supporterclub-prijzen te winnen en alle opbrengsten gaan naar Zibi’s Boomhut!

 

Inhuldiging Zibi's Speeltuin