Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Supportersfederatie en Ergodôme zamelen geld in voor De Warmste Week

Nieuws

De Warmste Week vindt dit jaar plaats in Kortrijk. Daarom zamelt KV Kortrijk geld in voor verschillende goeie doelen. Naast de veilingwebsite van onze spelers, zal ook de supportersfederatie KVK zijn beste beentje voorzetten tijdens de komende twee thuiswedstrijden(.

Tijdens de thuiswedstrijden tegen KAA Gent en Royal Excel Mouscron zul je de Supportersfederatie (KVK) terugvinden op het Kouterplein. Met de steun van onze partner Ergodôme zullen we kerstmutsen verkopen. Naast kerstmutsen, zullen afgevaardigden van alle supporterclubs ook glühwein, warme chocolademelk en tombolalotjes verkopen.

Ga dus zeker eens langs bij de chalet op de rechterkant, of koop een lotje of kerstmuts bij één van de mobiele standen. Zo toon je als supporter je rood-witte hart én steun je er het goeie doel mee!

Leuke KVK en supportersclub-prijzen te winnen en alle opbrengsten gaan naar Zibi’s Speeltuin! Alle info over Zibi’s Speeltuin vind je hier

 

De winnende lotjes worden maandag 2/12 gecommuniceerd op de website van KVK en kunnen ’s middags afgehaald worden in het secretariaat.