Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Supportersfederatie en Ergodôme zamelen geld in voor De Warmste Week

Nieuws

De Warmste Week vindt dit jaar plaats in Kortrijk. Daarom zamelt KV Kortrijk geld in voor verschillende goeie doelen. Naast de veilingwebsite van onze spelers, zal ook de supportersfederatie KVK zijn beste beentje voorzetten tijdens de komende twee thuiswedstrijden(.

Tijdens de thuiswedstrijden tegen KAA Gent en Royal Excel Mouscron zul je de Supportersfederatie (KVK) terugvinden op het Kouterplein. Met de steun van onze partner Ergodôme zullen we kerstmutsen verkopen. Naast kerstmutsen, zullen afgevaardigden van alle supporterclubs ook glühwein, warme chocolademelk en tombolalotjes verkopen.

Ga dus zeker eens langs bij de chalet op de rechterkant, of koop een lotje of kerstmuts bij één van de mobiele standen. Zo toon je als supporter je rood-witte hart én steun je er het goeie doel mee!

Leuke KVK en supportersclub-prijzen te winnen en alle opbrengsten gaan naar Zibi’s Speeltuin! Alle info over Zibi’s Speeltuin vind je hier

De winnende lotjes worden maandag 16/12 gecommuniceerd op de website van KVK en kunnen ’s middags afgehaald worden in het secretariaat.

Onze supportersclub United 19 verkoopt in het Kouter café sfeervolle kerstkaarten ten voordele van vzw Warriors Against Cancer. Een goed doel met een lokale werking die mensen die vechten of gevochten hebben tegen kanker helpen om hun zelfbeeld te herstellen. Ze verkopen pakketjes van €5 die bestaan uit 3 unieke kerstkaarten.