Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"Sterke prestatie doortrekken op Standard."

Nieuws

Na de knappe zege tegen miljoenenploeg RSC Anderlecht, moeten onze Kerels bevestigen op Standard Luik. Wedstrijd gaat van start op zondag 25 augustus 2019 om 18u00.

Transfermercato

"Momenteel zijn we nog op zoek naar een spits om de voorhoede te versterken. Nu hebben we wel geen reden om te wijzigen aangezien Pelé (Ilombé Mboyo) het echt goed deed op die positie. De flanken zijn goed vervangen met Ocansey en Selemani. Nog een echte 9 en dan is ons huiswerk af."

"We hebben een talentvolle kern, maar ik blijf erbij dat dit niet genoeg is om goede resultaten neer te zetten. De motivatie, maturiteit en wilskracht moet er zijn om het talent die er is, maximaal te benutten. Op dat vlak kan ik absoluut niet klagen van mijn spelerskern. Kijk maar naar de tweede helft tegen Anderlecht."

"Het is een groot voordeel om de ganse voorbereiding met dezelfde, weinig tot niet gewijzigde kern te kunnen werken. Enkel Ocansey was de enigste nieuwe speler die we hadden na de voorbereiding."

"Na Selemani is ook Jakubech een mooie aanwinst. Een moderne keeper die goed is met de voeten. Op fysiek vlak staat hij echt scherp. Dat was te zien op de trainingen. Er is concurrentie bij voor Bruzzese, maar voorlopig blijft hij mijn volle vertrouwen krijgen. Jakubech is een jonge gemotiveerde speler en we zullen zien hoe de concurrentiestrijd verloopt."

Blessures

"Elohim (Rolland) trainde voor het eerst op het veld met een kinesist. Na maandag een echo te nemen, kan hij eventueel terug aansluiten bij de groep. Jovan (Stojanovic) trainde gans de week mee, en doet na de sessies nog enkele oefeningen om zijn enkel te versterken. Ook Lepoint trainde de hele week mee."

De volgende horde: Standard Luik

"Het wordt een moeilijke verplaatsing. We hebben daar niets te verliezen, het is een sterke ploeg die veel scoort thuis, maar daarom zal ik niet veranderen van tactiek. We gaan er zoals iedere keer terug vol voor. Mijn eerste wil is al ingelost, en dat is winnen tegen een topploeg. Nu had ik deze sterke prestatie graag doorgetrokken op Sclessin. Al het goede die gezegd geweest is over Anderlecht moeten we nu vergeten. Volle focus op Standard. In voetbal is alles mogelijk, dus waarom niet geloven in onze kansen?"