Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Stagedag 2 Nieuwpoort

Nieuws

Al onze Kerels verteerden de eerste stagedag in Nieuwpoort meer dan behoorlijk en maakten zich op voor een boeiende 2e dag in de teambuildingstage. Opnieuw een programma vol van verrassingen

Onze Kerels werden deze morgen gewekt om 8u30 om aan te schuiven aan de ontbijttafel in het Ibis Styles Hotel Nieuwpoort. Na een stevig ontbijt kregen onze spelers een zak gevuld met enkele groenten: wortelen

Lucas Rougeaux tijdens de voormiddagactiviteit.

Vol overgave begonnen onze Kerels mensen aan te spreken op de markt in Nieuwpoort en eten te verzamelen en te ruilen. Nadat ze genoeg eten verzameld hadden, moest er nog gezocht worden naar een plaats om de lunch klaar te maken. Aankloppen bij gastvrije mensen die hun keuken willen openstellen voor de kookkunsten van onze Kerels. Dan was het strijdtoneel voor onze Kerels de keukens van enkele gastvrije gezinnen. Met hun beste kookkunsten toverden ze een hopelijk lekkere maaltijd tevoorschijn. 

De groep van De Smet, Azouni, D'Haene en Rougeaux.

Opdracht volbracht, althans in de voormiddag, daarna aangekomen in het Ibis Styles Hotel in Nieuwpoort mochten onze Kerels hun borst opnieuw natmaken en meteen de bus terug opstappen voor de namiddagopdracht. In surfclub Windekind in Oostduinkerke gaf sportpsycholoog Johan Desmadryl uitleg bij de namiddagactiviteit.

Elk groepje van 4 krijgt 1 mountainbike ter beschikking waarmee ze de tocht mogen inzetten. 3 lopers en 1 fietser, waarbij ze vrij zijn om zelf t

Op enkele van de volgende proeven moesten de Kerels het liedje ‘Imagine’ van John Lennon uit het hoofd leren en zingen voor een jury, een modelvliegtuig maken, touwtrekken om een tijdstraf te vermijden, een Ikeameubel in elkaar steken en zakkenspringen.

Uiteindelijk toonde de groep van Hannes Van der Bruggen, Yevhen Makarenko, Jovan Stojanovic en Vladimir Stojanovic zich de snelste en legde als eerste het parcours van 25 km lopend en met de fiets af. ’s Avonds stonden onze Kerels voor het avondmaal de aanwezige pers te woord en erna mochten ze aanschuiven voor het diner in het hotel.

 

De winnende groep!

Na het diner mochten onze Kerels verder doen met de avondactiviteit van de eerste avond en toewerken naar de slotactiviteit van deze tot nu al heel geslaagde stage.

Alle foto's van vandaag kun je hier bekijken.