Contactlenzen nodig? Jouw contactlenscentrum: Optiek Somers

Lensonline.be
Daknam Daknam

Sporting Lokeren

Speeldag 2
0
0
Competition type: Play offs 2016-2017

KV Kortrijk

Veekaa pakt punt op Daknam

Matchreport

Veekaa maakte vanavond de verplaatsing naar Daknam. Coach Karim Belhocine opteerde voor dezelfde basiself als in de gewonnen partij tegen Moeskroen. Scheidsrechter was de heer Nicolas Laforge.

De wedstrijd begon gelijkopgaand. Lokeren kwam voor het eerst piepen via De Sutter, maar die kon niet afwerken op doel. Ook KVK was meteen gevaarlijk. Na een knappe actie van Mercier was Verhulst Saadi net te vlug af. Ook De Smet stelde met een knappe actie de thuisverdediging meteen op de proef. KVK bepaalde het tempo in de eerste helft, maar een eerste doelkans kwam er pas op het halfuur. Goutas kopte een vrije trap van Mercier maar nipt naast het doel.  Beide ploegen probeerden wel, maar telkens liep het spaak in de zestien. Zo gingen we zonder doelpunten de rust in.

Weinig kansen

Hetzelfde verhaal in de tweede helft. KVK was de betere ploeg, maar de laatste pass liep telkens mis. In de 58e minuut zorgde de thuisploeg dan toch voor een schot tussen de palen. Een stevige uithaal van De Ridder werd gepareerd door Kaminski. Twintig minuten voor tijd greep Belhocine in en gooide met Kage een frisse aanvallende kracht in de ploeg. Dat inspireerde Veekaa tot een uitstekend mogelijkheid. D’Haene wierp de bal voor doel,  maar de KVK-topschutter kon er alweer net niet bij. In de slotfase kregen we niet veel kansen meer en zo eindigde de partij op een doelpuntenloos gelijkspel.

Sporting Lokeren               0

KV Kortrijk                         0

KV Kortrijk: Kaminski, Van Loo, Barbaric, Goutas, D’Haene, Rolland, Van der Bruggen, De Smet (70’ Kagé), Mercier (82’ Chevalier), Saadi, Totovytskyi (76’ Ouali)

Doelpunten: /

Geel: Van der Bruggen, Ouali