Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Sluit jij nog aan bij het KVK Fietst peloton?

Nieuws

Gisteren was er de Kick Off van KVK Fietst, deze infosessie vond plaats in de Club 19. Maar het is nog steeds niet te laat om je in te schrijven voor dit unieke beweegtraject met professionele topbegeleiding. Iedereen zal zijn gading vinden 
in deze sportieve club. Bovendien hebben we dit jaar een héél leuk nieuwtje in petto!

Reeds 26 enthousiaste KVK-supporters schreven zich in voor dit unieke beweegtraject! En ook jij kan je nog steeds inschrijven voor dit beweegtraject! Meer info of je inschrijven kan via community.kvk@kortrijk.be.

Wat?

KVK Fietst is een beweegcampagne voor de startende en recreatieve fietser. We bieden een programma aan dat zowel voor de startende als de recreatieve fietsen een ideale basis legt voor het fietsseizoen en daarbuiten.

Hoe?

Om de goede voornemens vanaf januari kracht bij te zetten starten we met een spinningstraject van 10 weken in samenwerking met Fitnessclub De Kaai. De focus ligt hierbij op etstraining waar- bij we opbouwen van 1u naar 1,5u. Daarbij wordt ook voorzien in krachttraining en stabilisatie-oefeningen.

Bij de start van de voorjaarsklassiekers zijn we klaar om de weg op te gaan en voorzien we een combinatie van collectieve trainingen tijdens de week, aangevuld met deelnames aan cyclosportieve ritten in de regio en daarbuiten. We werken op basis van de groep en waar nodig wordt de groep gesplitst op basis van niveau.

In partnerschap met Stijn Werbrouck van Flamme Rouge en Brecht Buysschaert van Springbok Coaching bieden individueel en in groep begeleiding op maat van iedere deelnemer. 

NIEUW!

AGO Cycling Rides zal een cyclo hebben met als startplaats KV Kortrijk, een echte KVK Cyclo! Een unieke belevenis om vanuit het Guldensporenstadion te starten en aan te komen!

Noteer alvast zondag 3 juni in jullie agenda!