Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Sint-Truiden VV uitgelicht

Nieuws

Komende zaterdag 18 januari 2020 spelen onze Kerels om 20u00 op het kunstgrasveld van Sint-Truiden. Hieronder lichten we onze volgende tegenstander toe naar aanleiding van de clash.

WINTERTRANSFERS

IN: Yuta Koike (Kashima Antlers, JAP, einde huur), Mohamed Buya Turay (Djurgarden, GAB, einde huur), Rocky Bushiri (Norwich City, BEL huur)

UIT: Cong Phuong Nguyen (HAGL, VIE, einde huur), Yohan Boli (Al-Rayyan, FRA), Yuta Koike (Cerezo Osaka, JAP)

 

Hoogtes en laagtes

De Kanaries zijn bezig aan een wisselvallig seizoen. Hoogtes en laagstes wisselen elkaar af en dat maakt van STVV een solide middenmoter dat nu op plek 11 staat in de competitie met 23 punten. Ten opzichte van de thuismatch van oktober 2019 (toen 4-0), zal Marc Brys niet meer in de dug-out van Sint-Truiden zitten. Daags na het thuisverlies tegen Sporting Charleroi (1-3) werd hoofdtrainer Marc Brys en zijn assistenten, die vorig seizoen net naast Play-Off 1 grepen, eind november 2019 aan de deur gezet.

Brys flirtte toen de voorgaande weken openlijk met rivaal KRC Genk en daar bovenop vielen de sportieve resultaten tegen volgens de ambitieuze Japanse eigenaars. De belfotencoach nam over tot aan de winterbreak. Milos Kostic werd sinds kort aangesteld als hoofdcoach van de Limburgers. In seizoen 2014-15 was hij assistent-trainer van Lierse SK.

Vorig seizoen speelden onze Kerels 0-0 gelijk op Stayen. Het laatste verlies van KV Kortrijk op STVV dateert al van 25 oktober 2015. De recentste vijf ontmoetingen tonen dat onze Kerels 4 overwinningen behaalden en één gelijkspel. Mits een overwinning springen onze Kerels over de Kanaries naar de 11e stek!

Moedig onze Kerels aan op Stayen! Check alle ticket- & businfo hier.