Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

SinksenKerels Challenge 2020

Nieuws

Het evenement waar wij als Kortrijkzanen ieder jaar naar smachten, zal dit jaar helaas niet kunnen doorgaan. Door de coronacrisis kan Sinksen 2020 dit jaar niet plaatsvinden in hartje Kortrijk. Om de pijn te verzachten komt KV Kortrijk samen met Stad Kortrijk in actie met de SINKSENKERELS CHALLENGE 2020!

SINKSENKERELS CHALLENGE

Gezien wij momenteel het stadion fysiek niet kunnen vullen, dan doen we dit online! Ga naar www.SinksenKerels.be en registreer jouw online plaatsje in het Guldensporenstadion voor zondag 31 mei 2020. Op deze manier kunnen wij ons stadion vullen en wanneer deze compleet volzet is kunnen alle geregistreerden op zondag 31 mei 2020 genieten van een exclusieve KVK Voetbaltalkshow met enkele spraakmakende gasten. Wie deze gasten zijn wordt in de komende weken bekend gemaakt.

Na deze voetbalshow krijgen alle aanwezigen een gratis ticket voor een wedstrijd in het komende seizoen 2020-2021, en natuurlijk krijgt iedere aanwezige een uitgesteld Sinksenpintje in het Guldensporenstadion op de eerstvolgende thuiswedstrijd!

Nodig al jouw vrienden uit om er samen een virtueel kolkend Guldensporenstadion van te maken!

Op www.SinksenKerels.be kan jij jouw favoriete Sinkenplaat inzenden die wij zullen toevoegen aan onze "SinksenKerels in the mix" playlist op ons Spotifykanaal. Hier worden de favoriete liedjes van spelers, medwerkers, staf en supporters aan toegevoegd. Samen maken we de ultieme SINKEN 2020 PLAYLIST!

Let's GO!