Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Sfeeractie in de Familietribune

Nieuws

Tijdens de topper van morgen, KV Kortrijk - Club Brugge, zal er een sfeeractie gehouden worden in Tribune 4. Een rood-witte familietribune met aan de overkant onze staantribune. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een topavond van te maken!

Boringen Zirda, specialist in boren en zagen in beton, liet haar hart al zien. Dankzij het bedrijf uit Nazareth/ Kortrijk opgericht door Salah-Eddine Zirda krijgen maar liefst ruim 700 Kortrijkse kinderen en jongeren de kans om dé topwedstrijd van het jaar tegen Club Brugge bij te wonen. De familietribune is sinds begin deze week uitverkocht en bevolkt met mensen uit Kortrijk.

Om de sfeer helemaal compleet te maken, voorzien we daarenboven ook nog eens rood-witte inflatables die uitgedeeld worden in de familietribune. Dankzij de firma Goodmark uit Kuurne zal de familietribune rood en wit kleuren.

Zoals Thomas Kaminski al zei: "Als het stadion vol zit, kunnen we iets meer!" Momenteel is Tribune 4 uitverkocht, alsook Tribune 1. Er zijn nog tickets beschikbaar in Tribune 2 en Tribune 3.

Koop snel online of vandaag tot 18u00 in het secretariaat en morgen van 9u00 tot 12u00 in het secretariaat. Daarna gaan de loketten open om 16u30, indien er nog tickets beschikbaar zijn. Lees hier nog eens alle info.