Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Rougeaux langer bij de Kerels

Nieuws

Lucas Rougeaux mag zich nog zeker drie seizoenen langer één van de 'Kerels' noemen.

Onze Fransman, Lucas Rougeaux, kwam in de zomer van 2016 als centrale verdediger over van OGC Nice. Bij KV Kortrijk werd Rougeaux omgeschoold tot rechtsachter en speelde hij tot op heden 42 officiële wedstrijden voor rood-wit.

Horrorblessure

Op 2 februari 2018, tijdens de return van de halve finale van de Beker van België, sloeg het noodlot toe. Onze Kerels hadden aan een doelpunt op het veld van KRC Genk genoeg om de bekerfinale op de Heizel te mogen spelen. Lucas zette zich goed door op de rechterflank en wilde net schieten toen er een Genks been richting de bal ging. Gevolg, overstretching van de knie met een carrièrebedreigende blessure als gevolg.

Werkelijk alles wat er in de knie gescheurd kon zijn, was gescheurd. Ligamenten, kniepezen, miniscus, etc. Velen dachten dat dit het einde betekende voor de toen 23-jarige Fransman. Niets bleek minder waar. Achter de schermen werkte Lucas keihard aan zijn revalidatie. Velen dachten dat seizoen 2018-2019 te vroeg ging komen om terug op topniveau te geraken.

Guess who's back

419 dagen na deze verschikkelijke blessure stond Lucas Rougeaux terug op het veld, met een invalbeurt op Waasland-Beveren. 2018-2019 was zijn laatste contractjaar en via deze contractverlenging tot 2022 beloond de club zijn hard werken en getuigd dit van vertrouwen naar de toekomst toe.

Hard work, pays off!

Contractverlenging Rougeaux