Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Persconferentie De Boeck bij de start van PO2

Nieuws

Ook bij de start van PO2 had onze trainer een gesprek met een aantal perslui.

Glen De Boeck : “PO2 zie ik wel zitten, ik denk dat we er klaar voor zijn. We hebben goed getraind de voorbije weken. We hebben eerst de riem er wat afgelegd om de ontgoocheling van de gemiste PO1 af te spoelen. Zo konden we daarna de focus leggen op wat we moeten doen. Ik denk dat er voldoende drive en verantwoordelijkheidszin in de groep zit om er een leuke nacompetitie van te maken.”

“Er zitten een paar leuke affiches tussen en wat leuk is dat we niet naar Eupen of Sint-Truiden moeten. Die lange busritten blijven ons gespaard. We ontmoeten tegenstanders die in ons vaarwater zitten en die ook nog iets van hun seizoen willen maken. Ik denk aan Zulte-Waregem en Waasland-Beveren die hun seizoen in stijl willen afsluiten. Leuven heeft een ontgoochelend seizoen achter de rug en hadden op meer gehoopt.”

“We moeten naar onszelf kijken en voortdoen zoals we bezig waren. We hebben niet het recht om minder te presteren. Het verschil tussen 1A en 1B is niet zo groot, daar moet je realistisch over zijn. Lierse en OHL zijn ploegen die geïnvesteerd hebben in spelerskernen met voetballers die in 1A actief waren. Het is duidelijk dat het geen walkovers zullen zijn, maar als we op niveau zijn moeten we altijd winnen tegen OHL en Lierse.”

“In PO2 ga ik met mijn sterkste ploeg spelen, ik reken zelfs op het behalen van een Europees ticket! De spelers die geen zin hebben om mee te doen om te strijden voor zo’n ticket hebben geen plaats in de groep.”

GEKWETSTEN
- Rolland & Rougeaux
- Azouni werd drie weken geleden geopereerd en zal nog een drietal weken onbeschikbaar zijn
- Van Loo is uitgevallen op training met een contractuur aan kuit. Hij haalt de selectie voor Waasland-Beveren niet

Glen De Boeck: "We moeten de ambitie hebben om Play-Off 2 te winnen."

In de competitie werd KVK-Waasland-Beveren 4-1