Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Perbet gehuldigd omwille van zijn honderdste doelpunt in de JPL

Nieuws

Jérémy Perbet scoorde in Leuven zijn honderste goal in de Jupiler Pro League en hiervoor werd onze Fransman gehuldigd in de laatste thuiswedstrijd.

Onze Fransman had hier amper 200 voor nodig en dus verdiende deze topprestatie extra aandacht. Jeremy werd daarom voor aanvang van Kortrijk – Moeskroen door voorzitter Joseph Allijns gehuldigd. Onze 33-jarige Fransman kreeg een uniek KVK-shirt dat zijn record in de verf zette.

Onze huurling van Club Brugge scoorde de 100 goals bij de Kerels, maar ook bij zijn vorige teams Charleroi, Tubeke, Bergen, Lokeren en Gent en Kortrijk. Geen enkele buitenlander scoorde ooit meer in onze vaderlandse competitie. Zo scoorde Jeremy ooit 24 keer in een seizoen voor Charleroi en 25 keer voor Bergen.

"PerBUT" speelde in zijn carrière ook nog voor de Franse teams Clermont, Moulins, Straatsburg en Angers, het Spaanse Villareal en het Turkse Istanbul Basaksehir.

Dit seizoen scoorde Jeremy 10 keer voor KVK in 28 wedstrijden. Daarmee staat hij op plaats 16 in de JPL-topschutterslijst en op plaats 2 bij de KVK-doelpuntenmakers na Teddy Chevalier die er 21 maakte.

PerBUT gehuldigd