Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Onze volgende tegenstander: KV Mechelen

Nieuws

Komende vrijdag 20 september spelen onze Kerels om 20u30 tegen revelatie KV Mechelen. Wat mogen we verwachten van de promovendus?

ZOMERTRANSFERS 2019

IN: Sheldon Bateau (Sarpsborg - vrij), Dante Vanzeir (Genk - huur met aankoopoptie), Jordi Vanlerberghe (Club Brugge - huur met aankoopoptie)

OUT: Seth De Witte (einde contract), Glenn Claes (Excelsior Virton), Tim Matthys (einde carrière), Hannes Smolders (Lierse Kempenzonen), Miguel Cobos Copado (einde contract), Jordy Peffer (einde contract), German Mera (Atlético Junior), Michael Verrips (Sheffield United), Ahmed El Messaoudi (FC Groningen)

TERUG NA VERHUUR: Dimitrios Kolovos (O. Nicosia), Mamadou Bagayoko (Red Star), Abou Ouattara (LOSC Lille B)

 

Net geen rechtstreekse promotie

Nadat Wouter Vrancken de overstap maakte van T2 bij KV Kortrijk naar T1 bij KV Mechelen in 1B, raasde de ploeg van plaats 6 naar de eerste stek. De eerste periodetitel was binnen, en de tweede was binnen handbereik. Dan moest er gewonnen worden op Lommel SK (waar Wouter Vrancken ook vroeger actief was als T1) en mocht Beerschot Wilrijk niet winnen. Iedereen die rood-geel behartigde maakte zich al op voor 1A na het doelpunt van Thibaut Peyre. Zeker toen Beerschot WIlrijk 2-1 (73') achterstond op OHL kon de Mechelse vreugde niet meer op. Want twee periodetitels pakken, staat gelijk aan rechtstreekse promotie naar 1A. Helaas voor Wouter Vrancken en zijn mannen, scoorde Lommel de gelijkmaker in minuut 87 en wist ook B-W op gelijke hoogte te komen. Resultaat: Beerschot-Wilrijk pakt de tweede periodetitel en mag in een dubbel duel tegen KV Mechelen strijden voor een stek in 1A.

Finale 1B

Uiteindelijk bleek KV Mechelen een maatje te sterk voor Beerschot-Wilrijk, dat voor de tweede keer naast de promotie grijpt in evenveel seizoenen.

Revelatie in 1B & 1A

Na één seizoen in 1B zijn "De Kakkers" opnieuw te bespeuren in 1A. Ook dit seizoen trekken de Mechelaars hun positieve lijn door. Ondanks het verlies van afgelopen weekend op KAA Gent, staat KV Mechelen op een knappe zevende plaats in de Jupiler Pro League. 

Weetjes

Topschutter onderlinge duels: Ivan Santini & Teddy Chevalier (4)
Coach Yves Vanderhaeghe verloor als T1 nog maar één keer van KV Mechelen in de Jupiler Pro League.

Als we kijken naar de laatste vijf confrontaties in het Guldensporenstadion, dan zien we dat onze Kerels vier duels wonnen en één verloren.

Balans