Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Onze buren doorgelicht

Nieuws

Zaterdag 29 februari gaat alweer de voorlopig laatste derby van het seizoen van start. Om 20u00 wordt er afgetrapt in het Regenboogstadion van SV Zulte Waregem. Tellen onze Kerels er nog een (7e) opeenvolgende derbyzege bij?

Onze buren van Waregem namen in het begin van dit seizoen een valse start. Met 2 nederlagen op een rij stonden de mannen van Francky Dury op een 14de plaats. Ze herpakten zich door 8 opeenvolgende wedstrijden niet te verliezen en zo op te schuiven naar de 7e stek in het klassement.

Na speeldag 16 waanden onze buren zich een weg naar de top 6. Toen won Zulte Waregem op het veld van KV Mechelen met 0-2.

Door de nederlaag op Cercle Brugge op speeldag 20 raakte er zand in de motor. Een week later mochten ze opnieuw naar het Jan Breydelstadion trekken om er deze keer tegen de grote broer Club Brugge te spelen. Een 4-0 pandoering. Philippe Clement en zijn mannen kenden geen genade, en dat op tweede Kerstdag.

Sedert de jaarwisseling pakte Zulte Waregem slechts 1 zege in 6 wedstrijden waardoor het nog een waterkans heeft op Play-Off 1.

HEAD-TO-HEAD

De laatste 6 confrontaties werden telkens gewonnen door onze Kerels. Dit seizoen werd het een 2-0 thuisoverwinning in de heenronde van de reguliere competitie.

WEETJES

  • Ilombé Mboyo scoorde de laatste 3 confrontaties minstens één keer
  • De laatste 2 uitwedstrijden in het Regenboogstadion hield KVK de 0
  • De laatste 2 uitwedstrijden in het Regenboogstadion scoorde KVK 7 keer