Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Woensdag 22 Mei 2019

Kerels verliezen PO2-finale van Charleroi : 1-2

Voor de finale van P02 stonden de zenuwen strak gespannen. De Kerels waren immers op twee wedstrijden van het allereerste Europese ticket in de clubgeschiedenis. Coach Vanderhaeghe kon terug rekenen op de herstelde Avenatti. Ook Rougeaux, Hines-Ike en Rolland begonnen aan de belangrijke partij. Bruzzese stond in doel.

Matchreport

Dinsdag 21 Mei 2019

Maandag 20 Mei 2019

Vrijdag 17 Mei 2019

Kerels klaar voor PO2-finale : 4-0 winst tegen Cercle!

Voor de laatste generale repetitie van de PO2-finale ontvingen de Kerels Cercle Brugge. Coach Vanderhaeghe wou graag als groepswinnaar de poule afsluiten om zo met een goed gevoel de match tegen Charleroi aan te vangen. Onze trainer startte met onder meer Kagelmacher, Van Der Bruggen en Ouali in de basis.

Matchreport

Donderdag 16 Mei 2019

Woensdag 15 Mei 2019

Dinsdag 14 Mei 2019

Union voor de tweede keer sterker dan KVK : 2-0

De Kerels trokken voor hun laatste verplaatsing van PO2 naar Union, de enige ploeg die KVK in het verlies kon duwen tijdens de nacompetitie. Coach Vanderhaeghe wou graag revanche voor die nederlaag maar koos ook voor rotatie in zijn team met het oog op de wedstrijd van vrijdag en de finale van de play-offs. Daardoor kwamen onder meer Azouni, Koita en Charisis in de basis. Van Der Bruggen, Lepoint, Rolland, Kagelmacher en D’Haene kregen rust.

Matchreport