Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Vrijdag 20 April 2018

Kerels gaan de boot in tegen de buren

Na de zes op zes tegen Lierse en OHL gingen de Kerels op zoek naar een derde opeenvolgende overwinning. Dat de tegenstander Zulte-Waregem heette zorgde natuurlijk voor een extra pigment. Voor de derby koos coach De Boeck voor de vertrouwde namen van de voorbije weken. Daardoor kwamen onder meer Kumordzi, Makarenko, Van der Bruggen terug in de ploeg. Lepoint behield zijn basisplaats, Perbet begon op de bank.

Matchreport

Donderdag 19 April 2018

Woensdag 18 April 2018

Lucas Rougeaux werkt hard aan zijn comeback

Onze onfortuinlijke verdediger die in de bekermatch in Genk uitviel, is volop bezig met zijn comeback. De 23-jarige Rougeaux scheurde in de return van de halve finale zijn voorste kruisbanden. De Fransman stond tot dan steevast in de basiself van trainer Glen De Boeck. Hij werd in Frankrijk geopereerd.

Nieuws

Dinsdag 17 April 2018

Twee strafschoppen volstaan voor zege tegen OH Leuven

Dinsdagavond stond er voor de Kerels op het midweekmatch op het programma tegen OH Leuven. In vergelijking met vorige zaterdag schudde coach Glen De Boeck zijn basiself stevig door elkaar. Met Lepoint en De Smet, die zijn 150e wedstrijd voor KVK speelde, stonden er enkele ervaren Kerels aan de aftrap. Papazoglou kreeg dan weer zijn kans in de spits. Scheidsrechter Bram Van Driessche leidde het POII-duel in goede banen.

Matchreport

Afterwork @ KVK

De wedstrijden volgen elkaar in snel tempo op. Vandaag staat alweer speeldag 4 van PO II op het programma. Deze midweekwedstrijd is de ideale gelegenheid om samen met jouw collega’s of medestudenten naar KVK te komen. Kom alles hier te weten!

Nieuws

AGO Kerel van de maand maart

Dit seizoen kan er na elke maand gestemd worden op de AGO Kerel van de maand. De stemronde voor de maand maart is afgesloten, en niemand minder dan onze nieuwe Gouden Stier gaat ermee aan de haal! Proficiat Teddy!

Nieuws