Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Woensdag 26 september 2018

KVK Trakteert: After school!

Vrijdag 28 september om 20u30 spelen onze Kerels tegen KAS Eupen! Ter gelegenheid van deze wedstrijd en de start van het academiejaar nodigt KV Kortrijk alle studenten van Kortrijk uit om gratis deze wedstrijd bij te wonen.

Nieuws

Dinsdag 25 september 2018

Eerste bekerhorde genomen : 0-1 in Harelbeke

KVK trok na de deugddoende zege in Waregem richting Harelbeke voor hun eerste bekerwedstrijd van het seizoen. De Ratjes, die uitkomen in 2de Amateurs, ontvingen de Kerels in een sfeervol Forestierstadion. Golubovic kreeg van coach De Boeck zijn eerste basisplaats van het seizoen.

Matchreport

Maandag 24 september 2018

Zondag 23 september 2018

KV Kortrijk te gast op Levensloop 2018

Onze club engageerde zich ook dit seizoen om deel te nemen aan Levensloop. Dit jaar ging dit evenement voor het eerst door op de Diksmuidekaai in Kortrijk. In het verleden was de Lange Munte het decor voor dit event.

Nieuws

Zaterdag 22 september 2018

0-2 winst. In. De. Derby!

De Kerels kwamen na hun nederlaag in Moeskroen oog in oog te staan met de buren van Zulte Waregem. Ook zij vertoefden in een keien crisis met amper vijf punten waaronder ook nog maar een overwinning. De Boeck zette Rolland, Ouali en Ezekiel na de nederlaag in Moeskroen op de bank. Daardoor kwam onder meer Stojanovic in de ploeg.

Matchreport