Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Zaterdag 08 december 2018

KVK pakt gouden punt in Genk

De Kerels kregen met RC Genk de competitieleider te bekampen en dat in het verre Limburg. Na de drie opeenvolgende overwinningen zette coach Vanderhaeghe Ezekiel diep in de spits ten nadele van Chevalier die naar de bank verhuisde. Voor Imoh de tweede basisplaats dit seizoen. Rolland en Van Der Bruggen stonden beiden op het middenveld.

Matchreport

Vrijdag 07 december 2018

Kèrl pre-order now!

KV Kortrijk komt met een volledig nieuwe merchandiselijn! Duurzame en kwaliteitsvolle fanwear om elke dag te dragen! Modieus en comfortabel en steeds met een knipoog naar jouw favoriete club.

Nieuws

Donderdag 06 december 2018

Dinsdag 04 december 2018

KVK naar de kwartfinale van de beker!

Na de zes op zes in de competitie, een uitstekende start voor onze nieuwe coach Yves Vanderhaeghe, stond de bekerderby tegen Zulte Waregem op het programma. Een altijd weer geladen match en dit keer was het niet anders met als inzet een plaats bij de laatste acht in de beker. Onze trainer posteerde Bruzzese in de goal en gunde ook Ajagun een eerste basisplaats. Chevalier startte op de bank, net als Kaminski en topschutter Stojanovic.

Nieuws

Maandag 03 december 2018

Supporterscolonne KVK - SV Zulte Waregem

Morgen staat de bekerderby tegen de buren uit Zulte op het programma! Sfeergroep United 19 organiseert in het kader van deze wedstrijd een sfeercolonne vanuit het centrum naar het Guldensporenstadion. We roepen alle supporters op om massaal aan te sluiten, stronger together!

Nieuws