Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS

Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Vrijdag 24 november 2017

Oude helden : Vincent Six

In het kader van onze rubriek ‘Oude Helden’ hadden we naar aanleiding van KVK-STVV ex-Kerel Vincent Six te gast in de studio van KVK-tv voor een facebook-livesessie.

Nieuws

Zin om leuke prijzen te winnen?

De Grote Verkeerscup krijgt dit jaar een vervolg! Met deze online verkeersquiz kan jij als KVK-fan onze club naar de eerste plaats in het verkeersklassement loodsen. Niet alleen fris je zo je kennis van het verkeer op, bovendien kan je mooie prijzen van KV Kortrijk winnen!

Nieuws

Donderdag 23 november 2017

Woensdag 22 november 2017

Jouw naam op het shirt?

KV Kortrijk gaat samen met Iso Protect op zoek naar De Warmste Supporter. Meld je aan en doe mee! De warmste supporter komt 1 seizoen lang met zijn naam op het shirt van KV Kortrijk!

KVK+

Dinsdag 21 november 2017

Rik Foulon nieuwe sportief manager van KVK

Rik Foulon is een Kerel in hart en nieren. Alles samen is hij meer dan 20 jaar verbonden aan KV Kortrijk. In de jaren 80 speelde Rik Foulon 7 seizoenen voor de Kerels. Op vraag van Jean Marc Degryse, 15 jaar geleden, begon Rik zijn carrière als scout. Vanaf morgen zal Rik de functie van sportief manager opnemen.

Nieuws

Maandag 20 november 2017

Zondag 19 november 2017

Zaterdag 18 november 2017

Kerels winnen voor het eerst sinds augustus

De Kerels moesten tegen seizoensrevelatie Sint-Truiden de kentering inzetten na een slechte reeks van elf matchen zonder zege. Onze nieuwe coach Glen De Boeck dropte Idir Ouali terug in het elftal en Bennard Kumordzi vatte opnieuw past centraal achterin. Jovan Stojanovic kwam terug uit blessure. Dat gold ook voor Stijn De Smet, maar hij begon op de bank.

Matchreport