Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Woensdag 19 februari 2020

Dinsdag 18 februari 2020

Ticketinfo KVK - KRC Genk

Komende vrijdag 21 februari speelt KV Kortrijk haar voorlaatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen KRC Genk om 20u30. Alle ticketinfo kan je hier vinden!

Nieuws

Maandag 17 februari 2020

Zaterdag 15 februari 2020

Derde opeenvolgende zege!

Na de zeges tegen Standard en Waasland-Beveren trokken de Kerels met vertrouwen richting kust voor het duel met KV Oostende. Coach Vanderhaeghe wisselde zijn team op vier plaatsen. Lepoint, Selemani, Makarenko en Stojanovic kregen een plaats op de bank, naast wintertransfer Gueye. Daardoor verschenen Moffi, Azouni, Kagé en Mboyo aan de aftrap.

Matchreport

De Kustboys uitgelicht

Zaterdag 15 februari trekken onze Kerels naar de kust! Daar staat de wedstrijd KV Oostende - KV Kortrijk op het programma om 20u00. Hieronder lichten we onze volgende tegenstander toe.

Nieuws

Vrijdag 14 februari 2020

Woensdag 12 februari 2020

Kerels boeken knappe zege op Freethiel

Na de bekeruitschakeling tegen Antwerp ging KVK op zoek naar eerherstel op de Freethiel tegen het bedreigde Waasland-Beveren. De rood-witten startten met Selemani, Makarenko en Lepoint in de basis. Mboyo, Moffi en Azouni verdwenen naar de bank.

Matchreport

Dinsdag 11 februari 2020

Winnaar waardebon Ring Shopping

Tijdens de nieuwjaarsreceptie en de thuiswedstrijd tegen Club Brugge, verlootte KV Kortrijk samen met Ring Shopping Kortrijk een waardebon van maar liefst 150 euro! Benieuwd wie dit gewonnen heeft?

Nieuws