Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

"Moeskroen is een solide team"

Nieuws

Afgelopen donderdag tekende Yves Vanderhaeghe present voor het wekelijkse persmoment in aanloop van RE Moeskroen - KV Kortrijk.

Interlands & blessures

"Faïz heeft het meest gereisd, hij is nog maar van deze morgen terug op de club en heeft nog wat tijd om te rusten. Ze zijn allemaal fit teruggekomen. Enkel Julien De Sart trainde deze morgen apart. Hij sloeg afgelopen maandag zijn enkel om op training, en heeft hier nog last van. Deze middag laten we hem rusten."

"Hornby is vertrokken (op interland) met een enkelblessure. Hij liet de eerste wedstrijd aan zich voorbijgaan, maar speelde de tweede wedstrijd volledig. We hadden goed contact met de Schotse bond. Ze gaven telkens feedback van wat hij kon en niet. Hij is fit en traint ook direct terug mee met de groep. Ook Hervé Kage is terug volledig fit.

KV Kortrijk - KV Oostende

"We hopen om op Moeskroen een goed figuuur te staan. We missen 2 punten tegen KV Oostende. We creëerden te weinig doelgevaar. Zelf gaven we één cadeau en een penalty weg. Voor de rest enkel nog N’Sakala die 40 meter met de bal loopt rechtdoor. Op het laatste zijn we een paar keer goed weggekomen doordat de organisatie zoek was. Er waren er enkele die uit positie liepen om dan toch nog die 3-2 te gaan forceren. Het kon inderdaad nog pijnlijk aflopen."

"We hebben al 6 matchen gespeeld waar we aanspraak maken op punten. Volgens de geleverde prestaties hebben we toch al enkele punten te kort. Maar kijk, de competitie is nog jong, we weten wat we moeten doen. We staan in de top vijf van meest gemaakte doelpunten, en in de top vijf van de meeste goals tegen."

"Moeskroen is een solide team. Ze hebben ekele sterkhouders verloren waaronder Amallah, Vojvoda en Dussenne, maar toch zijn ze nog een heel solide wat betreft het uithoudingsvermogen. Je kan zien dat er een Duitser aan het roer staat die ze scherp stelt."

Voorbeschouwing Ocansey