Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

MATCHDAY: G-voetbal KVK – Stad Kortrijk

G-Voetbal

Op vrijdagavond 15 maart, gaat om 19u30 op sportcomplex Lange Munte de wedstrijd G-voetbal KV Kortrijk – Stad Kortrijk door.

Onze G-voetbalploeg kan bijna zijn eerste werkjaar afsluiten. En ze mogen terugblikken op een fantastisch seizoen, waarbij de trainingen en wedstrijden wekelijkse hoogtepunten waren voor onze jongens. 

Trainers Jacky Sabbe en Bert Knockaert hebben de groep van 25 spelers onder hun vleugels genomen. Spelvreugde en een hecht team was hierbij het uitgangspunt. Maar daarnaast is het ook heel belangrijk om de spelers op en naast het veld te begeleiden. Onze G-voetballers zijn een voorbeeld van fairplay en respect. 

Hoofdsponsor van de KVK G-voetbalwerking BVBA Spotdesign heeft er voor gezorgd dat we een kwalitatieve werking kunnen aanbieden.

Bij G-voetbal KV Kortrijk is er plaats voor iedereen vanaf 15 jaar. We werken in twee groepen, volgens niveau en haalbaarheid van de speler. We trainen 2-wekelijks op de KVK Jeugdacademie. De voltallige A-kern is ook peter van de G-voetbalploeg.

Om het eerste werkjaar van G-voetbal Kortrijk passend te vieren, spelen we vrijdagavond 15 maart om 19u30 een galamatch tegen de medewerkers van Stad, met ook enkele mensen uit de gemeenteraad van Kortrijk, waaronder schepen van Economie, Energie en Sport Arne Vandendriessche.

 

Iedereen is welkom voor deze leuke galamatch van onze G-voetbalwerking.

Concreet: Vrijdag 15/03, 19u30, sportcomplex Lange Munte Kortrijk, kunstgrasvelden.
Contactpersoon ter plekke: trainer Bert Knockaert (0497 06 49 38)