Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS
Gemeentelijk Stadion Ingelmunster

Mandel United

Oefenwedstrijd 2
0
2
Competition type: Oefenwedstrijd 2018-2019

KV Kortrijk

Kerels winnen zonder al te veel moeite van KFC Mandel United

Matchreport

De Kerels hebben hun tweede oefenwedstrijd, in aanloop van het nieuwe seizoen, met 0-2 gewonnen tegen een moedig Mandel United.

Tester Touali gaf in het begin van de eerste helft een goede indruk, na een aantal knappe acties en een schot waarvoor de keeper snel plat moest gaan om een doelpunt te voorkomen. In de eerste helft ging de wedstrijd op en af, met kansen voor beide ploegen. Een hoog voorzetschot, van onze youngster Jarne Jodts, kon de keeper van Mandel (Brecht Laleman) maar net uit zijn doel houden. Ook Mandel versierde enkele mooie kansen via knap samenspel van het elftal. Jammergenoeg voor Mandel was de laatste pass nooit nauwkeurig genoeg en hield de organisatie van Glen De Boeck stand.

Het eerste en enige doelpunt in de eerste helft kwam na een een-tweetje op de rechterflank tussen Azouni en Ouali. Ouali werd daarna in de zestien foutief afgestopt met als gevolg: strafschop! De zestienmeter werd feilloos omgezet door onze nummer 11 Jovan Stojanovic, die de keeper op het verkeerde been zet en hem mooi in de rechteronderhoek schuift.

In de tweede helft werden heel wat wissels doorgevoerd, welgeteld zeven. Deze wisselspelers (Prez, Gantois, Attal, Van Der Bruggen, Bruzzese en Chevalier) zorgden voor aanhoudende druk waar Mandel amper onderuit kon komen. De Kerels versieren kans na kans maar ook bij hen kwam de laatste pass niet aan. Het enige doelgevaar die aan de overkant viel in de tweede helft, kwam er na een verre inworp waarbij de bal plots bij een speler van Mandel United terechtkomt, die oog in oog met Bruzzese hoog over besluit. Attal, die knap ingevallen was, lokte de tweede penalty uit na zijn snelle voetwerk in het penaltygebied van Mandel United waarna hij gehaakt werd. Zo zette Teddy Chevalier ook meteen de eindscore op het bord. De Kerels winnen met 0-2 op het veld van een dapper Mandel United.

DIGEST

KVK speelde met Kaminski (46’ Bruzzese), Lepoint, Kagelmacher (70’ Azouni), Azouni (46’ Attal), Hoxha (75’ Ivanof), Jodts, Camara (46’ Van Der Bruggen), Touali (46’ Gantois) Rolland (46’ Prez), Stojanovic (46’ Chevalier), Ouali.

Goals: 27’ Stojanovic (P), 84’ Chevalier (P)