Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Maak kennis met de SLO van KVK

KVK+

KV Kortrijk heeft sinds kort een SLO. Hoog tijd om hem eens aan jullie voor te stellen.

Cederique Dujardin, 29 jaar en woonachtig te Kortrijk, is al jaren supporter van KVK en sinds enkele jaren ook voorzitter van onze Supportersfederatie. Daarnaast neemt hij nu dus de taak van SLO op zich. Maar wat is dat nu, een SLO? De Supporters Liaison Officer is een verbindingsofficier tussen club en supporters. De functie van een SLO bestaat erin om vooral preventief te werk te gaan, zorgen dat de supporters op de hoogte zijn van de werking van de club, maar ook dat de club een vinger aan de pols heeft bij de supporters om zo nog beter te weten wat er leeft binnen de supporters.

Na de wedstrijd verzorgt de SLO een debriefing naar de club toe. Wat liep er mis tijdens afgelopen wedstrijden, wat waren sterktes, waar kan de club op inzetten, wat is belangrijk?

Op middellange termijn is het de bedoeling dat de SLO afspraken maakt met de andere clubs, om wedstrijden zo goed mogelijk te laten verlopen.

Cederique wil de stem van de supporters zijn. Hij wil dat de club bij sommige beslissingen rekening houdt met de supporters, vooral over zaken als het stadion, gebruiksvriendelijkheid…

Ook naar veiligheidsdiensten toe wil de SLO een contactpersoon zijn om het contact met supporters eenvoudiger te maken.

De bedoeling is dus zeker dat mensen Cederique aanspreken op wedstrijden, zolang het constructief en onderbouwd is. Dan kan de SLO een sterk signaal geven aan de club, waar zij dan verder mee aan de slag kunnen.

We wensen Cederique alvast alle succes!

Maak kennis met de SLO van KVK