Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

Ladies @ KVK

Nieuws

Op zondag 11 maart staat de laatste competitiewedstrijd, tegen Sporting Charleroi, op het programma. Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag worden er voor de aanwezige dames allerlei festiviteiten voorzien.

Speciaal voor Internationale Vrouwendag willen wij de dames extra in de bloemetjes zetten. De aftrap van ‘Ladies @KVK’ is om 13u. In de exclusieve Ladies Village in de Kouterzaal kunnen jullie dames genieten van:

- Een cava-/cocktailbar
- Een voetbaltafel
- Een meet & greet met de publiekstrekkers
- Een standje van Lederwaren Eva

Tijdens die meet & greet kan je een foto laten nemen met de, vooralsnog, geheime publiekstrekkers! De foto met het grootste aantal likes wint een cadeaubon van Lingerie Oh La La, ter waarde van €100!

Voor, tijdens, en na de wedstrijd zullen de jonge DJ’s van Les Cousins de sfeer verzorgen.

Kereluitdaging

Aan deze Ladies Village is ook een Kereluitdaging verbonden. Die bestaat erin om Vak P in onze Tribune 4 vol te krijgen met enkel vrouwen. Als dat vak vol zit en de Kerels halen POI, trakteren wij iedereen in het stadion een glas cava!

Ticketacties

Vrouwelijke abonnees

Naast alle activiteiten zijn er ook speciale ticketacties. Zo mogen vrouwelijke abonnees gratis een vriendin meebrengen naar die wedstrijd. Uw vriendin inschrijven kan u hier doen.

KV Kids

De KV Kids mogen ook gratis een vriendinnetje meebrengen met de voucher die ze afgehaald hebben in de KV Kidscorner tijdens de derby tegen Zulte Waregem. Op de voucher staat er een code die u hier kan invullen.

Vrouwelijke niet-abonnees

Alle vrouwelijke niet-abonnees kunnen de wedstrijd, in Tribune 4, bijwonen voor slechts €5. U kan zich hier inschrijven.

BELANGRIJK: na de inschrijving moet je je bestelde ticket komen afhalen aan het secretariaat! De ticketactie loopt dus tot vrijdag 9 maart 2018. Het secretariaat is gesloten op zaterdag 10 maart 2018.

Deze match zal beslissend zijn in de race voor PO1. Spanning en plezier verzekerd!

Kerels presteren nog beter als vrouwen kijken!

Uitdaging van kapitein Hannes Van der Bruggen