Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

LADIES @ KV KORTRIJK

Nieuws

Voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie spelen onze Kerels op zondag 17 maart thuis tegen Antwerp FC om 18u00. Daarom pakt KV Kortrijk uit met LADIES @ KV Kortrijk. Maar wat houdt dit concreet in?

Tijdens de wedstrijd tegen Antwerp FC zullen alle dames in de bloemetjes gezet worden. Hoe doen we dit?

Ticketactie

Alle huidige abonnees kunnen op vertoon van hun abonnement GRATIS één dame meenemen naar de wedstrijd. Het ticket kan aangevraagd worden via dit formulier.
Losse tickets voor dames kosten slechts 5 euro, eender in welke tribune! Deze tickets aan vijf euro kunnen enkel in het secretariaat aangekocht worden.

Ladies only VIP

Alle dames worden zondag 17 maart om 16u00 verwacht aan het Guldensporenstadion. De Kouterzaal zal omgebouwd worden tot een heuse viplounge met een cocktailbar waar plaats is voor een hapje en een drankje.

KV Kids Club

Alle meisjes kunnen zich voor de wedstrijd laten schminken in de kidscorner onder tribune 4.

Lucky Ladies

Latje Trap
Sinds kort wordt er tijdens de rust "Latje Trap" gespeeld. Dit houdt in dat er elk om beurt mag getrapt worden richting de goal, met als doel als eerste de deklat (dwarsliggende paal) te raken. Deze keer zullen twee dames uitgeloot worden die dit mogen spelen tijdens de rust van KV Kortrijk - Antwerp FC. Hou de Facebookpagina van KV Kortrijk in het oog. Binnenkort lanceren we een actie waaruit de winnaars zullen geloot worden.

Lucky Lady

Ook de aftrap wordt gegeven door een "Lucky Lady". Komende dagen zal er op onze Facebookpagina een actie gelanceerd worden waaruit wij een winnaar kiezen, die de aftrap mag nemen van KV Kortrijk - Antwerp FC samen haar favoriete Kerel.

Bilitis Lingerie Piñata Challenge

Op ons Facebookkanaal zal er een "Like & Tag" actie plaatsvinden waarbij vier dames uitgekozen worden om de challenge aan te gaan. De winnende dames worden vrijdag 15 maart op de FB-post bekend gemaakt in een reactie. De Challenge begint om 17u00  (één uur voor de wedstrijd KV Kortrijk - Antwerp FC) op het Kouterplein aan het Guldensporenstadion.

Wie de piñata kapot weet te slaan wint een waardebon van Bilitis Lingerie van maar liefst 50 euro!