Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK Update 8/08

Nieuws

Lees hier de KVK update van dinsdag 8 augustus.

Training

Na de wedstrijd van zaterdag hadden onze Kerels een uitlooptraining op zondagmorgen. Op maandag volgde dan een vrije dag. Vandaag werd er opnieuw pittig getraind. 2 trainingsessies: ééntje in de voormiddag en ééntje in de namiddag.

Morgen trainen onze Kerels opnieuw 2 keer.

 

Klik hier voor alle trainingsfoto's van KV Kortrijk.

Blessures

De ziekenboeg van KV Kortrijk begint stilaan opnieuw leeg te lopen. Zo trainen Hervé Kage en Lucas Rougeaux op volle kracht opnieuw mee met de groep.

Stijn De Smet die lichtjes last ondervond na een contact in de wedstrijd KV Kortrijk - Sporting Lokeren traint ook voluit mee.

Tyron Ivanof die vorige week succesvol onder het mes ging, zet zijn revalidatie verder.

Extra oefenwedstrijd

KV Kortrijk last morgenavond een extra oefenwedstrijd achter gesloten deuren gespeeld tegen KVC Winkel Sport. Dit om enkele nieuwe spelers wedstrijdritme te laten opdoen of spelers die uit blessure terugkomen opnieuw wedstrijdritme te laten opdoen om hen opnieuw snel wedstrijdklaar te krijgen.

In deze wedstrijd zullen onder andere Budkivskyi, Makarenko, Kage, Rougeaux, Kagelmacher, Azouni,... speelminuten krijgen om wedstrijdritme op te doen.

Gary Kagelmacher

Gary Kagelmacher finaliseerde gisteren zijn transfer naar KV Kortrijk, lees hier meer. Gary trainde vandaag voor het eerst mee met zijn nieuwe ploegmaats.

Ticket KV Kortrijk - Club Brugge

De tickets voor KV Kortrijk - Club Brugge worden momenteel vlot verkocht. Lees hier de BELANGRIJKE ticketinformatie voor deze wedstrijd!

Voor abonnementen kun je ook nog steeds op het secretariaat terecht! Een ticket van de wedstrijd tegen Sporting Lokeren is bovendien geld waard!