Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK update 5/12

Nieuws

Weer helemaal mee zijn met al het nieuws vanop KV Kortrijk? Lees dan hieronder de KVK-update van dinsdag 5 december vanop KV Kortrijk.

Training

Na de klinkende thuisoverwinning zaterdag tegen Waasland Beveren kregen onze spelers zondag en maandag vrijaf. Enkele A-kernspelers deden maandag wel mee met de beloften in de oefenwedstrijd tegen KV Oostende, die eindigde op 2-2.

Gary Kagelmacher deed niet mee met de beloften, maar trainde maandag wel apart samen met Jovan Stojanovic. Vandaag trainden onze Kerels zowel in de voor- als in de namiddag en sloten Gary en Jovan aan bij de groep! 

Morgen werken onze Kerels nog een training af in aanloop naar de wedstrijd KAA Gent - KV Kortrijk.

Blessures

Christophe Lepoint sluit binnenkort terug aan bij de groep. Gary Kagelmacher en Jovan Stojanovic sloten vandaag opnieuw aan bij de groep. Anthony Van Loo speelde gisteren mee met de beloften en maakte zo opnieuw zijn eerste speelminuten na zijn blessure.

Youcef Atal zet zijn revalidatie verder en wordt ook binnenkort terug verwacht bij de groep. Daarnaast revalideren ook Tyron Ivanof en Elohim Rolland verder.

Kerels voor belangrijk 2-luik tegen KAA Gent

Wil je zaterdag onze Kerels aanmoedigen in en tegen KAA Gent, belangrijk treffen voor speeldag 18 in de Jupiler Pro League? Dat kan, lees hier alle informatie om onze Kerels te gaan aanmoedigen in de Ghelamco Arena.

Kwartfinale Croky Cup 

Onze Kerels ontvangen 3 dagen later KAA Gent in het Guldensporenstadion voor de 1/4e Finale van de Croky Cup. In 1 wedstrijd wordt beslist wie zich mag kwalificeren voor de halve finale van de Croky Cup!

Alle belangrijke ticketinfo kun je hier nalezen!

AGO Kerel van de maand november

Stem nog tot en met zaterdag 9 december op jouw AGO Kerel van de maand november en wie weet win jij zijn gesigneerd wedstrijdshirt!

Stemmen kan via deze link.

Grootouderactie voor KV Kortrijk - KV Mechelen

Een avondje KV Kortrijk is een onvergetelijke gebeurtenis voor jong en oud! Daarom doen we bij KV Kortrijk de "grootouderactie", een unieke mogelijkheid om samen met jouw grootouders een leuke avond te beleven tijdens KV Kortrijk - KV Mechelen!

Lees hier alle info.

Internationale Dag van de Vrijwilligers

Op deze internationale dag van de vrijwilligers wenst KV Kortrijk nog eens alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet! Merci aan alle vrijwilligers van de rood-witte familie!