Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK update 30/10

Nieuws

Vanaf heden start KV Kortrijk terug met de wekelijkse KVK update zodat jij terug 100% mee bent in het reilen en zeilen van de club! Wat kan je hier vinden? Reacties van de afgelopen wedstrijd, blessurenieuws, evenementen, trainingsschema, acties, etc.

JPL 12: Cercle Brugge - KV Kortrijk

Afgelopen wedstrijd speelden onze Kerels 1-1 gelijk op het veld van Cercle Brugge. De reacties na de wedstrijd klonken ontgoocheld, maar vastberaden voor de volgende wedstrijd. Teddy maakte zijn rentree en viel gretig in.

Chevalier en Azouni na CER-KVK

KV Kids

Voor onze KV Kids is er momenteel een actie aan de gang op Facebook. Tijdens de wedstrijd KV Kortrijk - KAS Eupen werden foto's genomen in de kidscorner in tribune 4. De actie luidt als volgt:

Het trainingsschema van onze Kerels voor deze week:
(Dit trainingsschema is onder voorbehoud, er kunnen zich wijzigingen voordoen.)

  Voormiddag
(10u30)
Namiddag
(14u30)
Ma 29/10   x
Di 30/10 x  
Wo 31/10    
Do 1/11   x
Vr 2/11 x  

Gisteren trainden onze Kerels stevig door met oog op de thuiswedstrijd komende woensdag tegen Waasland-Beveren. Voor de training kregen de spelers bezoek van jonge voetballertjes die op stage zijn bij de Jeugdacademie van KV Kortrijk.

Volgende wedstrijd

Komende woensdag 31 oktober spelen onze Kerels om 20u30 thuis tegen Waasland-Beveren. Tickets en info kan je hier vinden
Deze wedstrijd staat in teken van Halloween, en daarom worden alle KV Kids verwend!

Voor de wedstrijd zal een minuut stilte gehouden worden voor de overleden voorzitter van OH Leuven, de heer Vichai Srivaddhanaprabha.
 

 

KV Kids

Alle KV Kids mogen gratis een vriendje of vriendinnetje meenemen. Meer info over deze actie, klik hier.
KV Kids & vrienden/vriendinnen die verkleed zijn in het thema 'Halloween' mogen een gratis zakje snoep ophalen in de kidscorner!

Houd zeker rekening met de spoorwerken in de Moorseelsestraat indien je met de fiets of auto naar de wedstrijd wilt komen kijken. Alle info omtrent de spoorwerken kan je hier vinden.

Blessurenieuws

Zowel Mboyo als Ezekiel sluiten terug aan bij de groep. Rougeaux staat dicht bij een terugkeer en verwacht zijn rentree nog voor 2019. Morgen om 12u00 een prachtige video op het facebookkanaal van KV Kortrijk over zijn comeback.

Nog in de lappenmand

Ivanof, Van Loo en Rougeaux

 

PLOEGFOTO 2018-2019

Te koop in het secretariaat en op wedstrijddagen in de fanshop voor maar twee euro!

...