Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK Update 30 november 2018

Nieuws

Weer helemaal mee zijn met al het nieuws vanop KV Kortrijk? Lees hier de updates vanop onze club.

Training

Deze voormiddag trainden onze Kerels om 10u30 een laatste keer in aanloop naar KV Kortrijk - Excel Moeskroen op het trainingsveld aan het Guldensporenstadion. Een belangrijke derby om de drukke decembermaand in te gaan.

 

De training deze morgen aan het Guldensporenstadion.

Gisteren werd er getraind op het trainingsveld van Wembley. Benieuwd naar de trainingsbeelden van gisteren? Deze kun je hier allemaal terugvinden.

 

Blessures

Gary Kagelmacher, Petit Pele Mboyo en Kanu trainden alles mee en zijn inzetbaar voor de match van morgen. Lucas Rougeaux werkt hard verder en doet alle oefeningen mee met de groep.

Brendan Hines-Ike heeft een knieblessure en zal niet inzetbaar zijn voor de match van morgen. Ook Christophe Lepoint zal niet inzetbaar zijn voor morgen, hij kampt met een blessure aan de enkel.

Bekijk hier de selectie voor KV Kortrijk - Excel Moeskroen.

Drukke decembermaand!

Er staat een drukke decembermaand voor de boeg voor onze Kerels. Sta jij ook te popelen om onze Kerels vooruit te stuwen in de Beker en in de competitie? Hier een kort overzichtje:

Zaterdag 1 december 2018 om 20u00 - speeldag 17 in de JPL: KV Kortrijk - Excel Moeskroen

  • Boek hier jouw tickets! Het secretariaat is na de match nog open van 21u45 tot 22u30. Koop dan snel jouw ticket(s) voor de 1/8e Finale in de Croky Cup!

Dinsdag 4 december 2018 om 20u30 - 1/8e Finale Croky Cup: KV Kortrijk - SV Zulte Waregem

  • Boek hier jouw tickets!

Zaterdag 8 december 2018 om 18u00 - speeldag 18 in de JPL: KRC Genk - KV Kortrijk

Zaterdag 15 december 2018 om 18u00 - speeldag 19 in de JPL: KV Kortrijk - Club Brugge

  • Lees hier alle ticketinfo voor deze wedstrijd.

Zaterdag 22 december 2018 om 20u00 - speeldag 20 in de JPL: STVV - KV Kortrijk

Woensdag 26 december 2018 om 14u30 - speeldag 21 in de JPL: KV Kortrijk - SV Zulte Waregem

Halfseizoensabonnement

Geniet van een supervoordelig halfseizoensabonnement bij KV Kortrijk. Met het goedkoopste abonnement kun je alle thuismatchen van de Kerels bijwonen voor slechts 8,75 euro! Koop je bovendien jouw abonnement online dan krijg je nog 5,00 euro dranktegoed op jouw KVK Paycard.

 

 

Kerel van de maand november

Een drukke decembermaand die voor de boeg staat, maar eerst nog stemmen op jouw AGO Kerel van de maand november! Stemmen kan nu, lees er hier alles over!

Stem jij op jouw favoriete AGO Kerel van de maand? Dan win jij misschien wel zijn shirt!

Vooruitblik: KV Kortrijk - Moeskroen

In aanloop naar KV Kortrijk - Excel Moeskroen sprak onze trainer Yves Vanderhaeghe met de pers. Hier kun je lezen wat er allemaal verteld werd. Daarnaast sprak ook Andriy Batsula met KVK-tv naar aanleiding van de wedstrijd KV Kortrijk - Excel Moeskroen, het verslag van dit interview kun je hier vinden.

 

 

Aftrap KV Kortrijk - Excel Moeskroen

Morgen wordt de aftrap voor KV Kortrijk - Excel Moeskroen gegeven door Anthony Van Loo. Een speciale aftrap, waar we rekenen op een warm onthaal voor onze Kerel.

Bekijk hier nog eens zijn afscheidsinterview.

Cashless Paycard

Vanaf morgen is het niet meer mogelijk om met jouw paycard te betalen bij onze huisfriturist. Er kan dan enkel cash betaald worden bij onze friturist. Gelieve hier rekening mee te houden.

Sinterklaasfeest

Op woensdag 5 december 2018, de dag na de 1/8e Finale in de Croky Cup tegen Zulte Waregem, komt de Sint op bezoek op KV Kortrijk. De dag voor de Sint alle huizen van de kinderen bezoekt.

Lees er hier alles over en schrijf je snel in!