Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK-update 25 januari 2019

Nieuws

Weer helemaal mee zijn met al het nieuws vanop KV Kortrijk? Lees hieronder de updates vanop de club.

Training

Deze morgen werkten onze Kerels hun voorlaatste training af in aanloop van de wedstrijd van zondag. Deze training ging door op het synthetisch veld van onze Jeugdacademie. Dankzij jongeren van Groep Intro, enkele supporters en medewerkers van de club, kon deze training doorgaan. Zij hielpen gisteren met het sneeuwvrij maken van het veld. Foto's van deze training vind je hier.

Blessures

Ilombé Mboyo sloot vandaag terug aan bij de groep. Tyron Ivanof deed de opwarming en een deel van de passoefeningen mee met de groep. 

Afgelopen maandag 21 januari lanceerden we een poll om te weten welk beeld er volgens onze supporters het beeld van 2018 geworden is. Opnieuw stemden de supporters massaal op deze poll, met een fantastische uitslag!

Maar liefst 44% van al wie stemde op deze poll, koos voor de juichende Chevalier die verrast was om zijn naam op het scorebord te zien bij onze buren, na zijn doelpunt in het Regenboogstadion. Waarom was Chevalier verrast? Lees de reden achter dit verhaal hier

Welke beelden staat op plaats twee en drie? Dat lees je hier.

Communiefoto's @ KVK

Op vrijdag 8 maart 2019 organiseert KVK een communiefoto moment. Is jouw zoon of dochter helemaal gek van KV Kortrijk en viert hij/zij dit jaar een communie of lentefeest? Noteer deze datum dan met stip in de agenda!

Info & inschrijvingen vind je hier.

 

KV Kortrijk - KAA Gent

Zondagavond 27 januari spelen onze Kerels de topper in het Guldensporenstadion tegen KAA Gent. Jij komt toch ook naar deze wedstrijd kijken? Tickets kan je hier bestellen.

Een uitgebreide voorbeschouwing op deze wedstrijd vind je hier.

Zaterdag 26/01 is het secretariaat niet open. 
Zondag 27/01 
gaan de loketten open om 18u30. Hier kan jij alsnog jouw ticket aankopen, als je dit niet al online hebt gedaan.

Op bezoek bij Stojanovic