Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK update 21/09

Nieuws

Het belangrijkste nieuws vanop KV Kortrijk vind je hieronder gebundeld.

Training

Na de overwinning in de Croky Cup werd er vandaag een laatste keer getraind in aanloop naar de 8e wedstrijd in de Jupiler Pro League: R Antwerp FC - KV Kortrijk.

Onze Kerels werkten deze voormiddag een training af en mochten opnieuw enkele vertrouwde gezichten verwelkomen op training.

Gary Kagelmacher, Youcef Attal en Hervé Kage werden alle drie opnieuw verwelkomd op het trainingsveld van KV Kortrijk.

 

Blessures

Christophe Lepoint en Tyron Ivanof werken elk individueel hard verder aan hun revalidatie.

Gary Kagelmacher mocht vandaag voor het eerst terug op het veld een individueel trainingsprogramma afwerken. De wedstrijd van morgen komt te vroeg, maar begin volgende week wordt gekeken hoe de reactie is op het hervatten van de training.

Youcef Attal, die zich blesseerde tijdens een interland met Algerije en geopereerd werd in zijn thuisland, landde gisteren in België en mocht vandaag ook opnieuw een training afwerken met onze Kerels. Meer kun je hier lezen.

Tenslotte mocht ook Hervé Kage opnieuw starten met een training op het veld en mocht hij een individueel programma afwerken.

Alle beelden van de training kun je hier vinden.

Oefenwedstrijd KV Kortrijk - SC Amiens

Onze Kerels spelen op vrijdag 6 oktober 2017 (interlandweekend) een extra oefenwedstrijd in het Guldensporenstadion. De tegenstander voor die oefenwedstrijd is de Franse 1e klasser: SC Amiens. De oefenwedstrijd zal om 19u gespeeld worden in het Guldensporenstadion.

Meer informatie volgt.