Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK-update 21 februari 2019

Nieuws

Helemaal mee zijn met al het nieuws vanop KV Kortrijk? Lees hieronder de updates vanop de club.

Training

Deze morgen trainden onze Kerels op het oefenveld op Wembley. Na de intensieve training was er nog wat tijd voor ontspanning en werd er een potje tennisvoetbal op de Kouter gespeeld. Foto's van deze training kan je hier vinden. Morgen gaat de de laatste training, met oog op de uitwedstrijd tegen Waasland-Beveren, opnieuw van start om 10u30. 

Blessures

Zowel Larry Azouni als Teddy Chevalier deden de volledige training mee. Voor Tyron Ivanof zal de wedstrijd tegen Waasland-Beveren nog te vroeg zijn (enkelblessure).

Jullie kennen de spelers en de technische staff van de club, maar kennen jullie degenen die instaan voor de dagelijkse werking zoals de ticketing, het stadion, de marketing en communicatie?

Komende weken zullen wij jou voorstellen aan al onze medewerkers die deel uitmaken van KV Kortrijk. Hoe doen we dit? Door de medewerker iedere keer een keuzevraag te stellen: "ROOD of WIT". Op deze manier maak jij eens kennis met de mensen van de dagelijkse werking van KV Kortrijk

Deze keer is Eline, onze ticketing- en merchandisingverantwoordelijke aan de beurt. 
Ben jij al eens in ons secretariaat langs geweest voor tickets of iets van onze KVK Shop? Dan ben jij negen op tien kansen geholpen door Eline!

Maak kennis met Eline

Head to head

Op de Freethiel behaalde Waasland-Beveren negen op drieëndertig. Onze Kerels hun uitreputatie is op papier sterker dan de thuisreputatie van W-B aangezien KV Kortrijk vijftien op drieëndertig haalde buitenshuis.

De recentste confrontatie was op 31 oktober 2018. Toen stonden de Kerels 2-0 voor in het Guldensporenstadion maar konden de Waaslanders terugvechten tot een gelijkspel.

Tijdens de laaste vijf ontmoetingen op de Freethiel werd er twee keer gewonnen door zowel KV Kortrijk als Waasland-Beveren.

Lees de volledige voorbeschouwing hier.