Snel en makkelijk jouw tickets online!

TICKETS VIP TICKETS

KVK update 20/11

Nieuws

Lees hier de update van maandag 20 november en je bent weer helemaal mee met het nieuws vanop KV Kortrijk.

Training

Onze Kerels wonnen zaterdag met 3-2 tegen STVV, een verslag van deze wedstrijd kun je hier nalezen. Reacties van onze spelers en nog even nagenieten van de sfeer kun je hier. Nagenieten van "KV Kortrijk - STVV anders bekeken" kun je via deze link.

Na de wedstrijd van zaterdag kregen onze Kerels gisteren een vrije dag. Vandaag werd er opnieuw getraind op het trainingsveld aan het Guldensporenstadion. In de namiddag tekenden onze Kerels present voor hun training.

Morgen wordt er zowel in de voor- als in de namiddag getraind door onze Kerels.

Blessures

Tyron Ivanof die al sinds begin dit seizoen geblesseerd is na een knieoperatie, mocht het lopen hervatten en ondervond hierbij geen last. Een positieve volgend stap voor het jeugdproduct van KV Kortrijk.

Christophe Lepoint zijn revalidatie verloopt ook vlot, hij is al een tijdje terug aan het lopen en reageert hier goed op. Indien de revalidatie zo verder vlot dan zien we Christophe misschien vroeger dan verwacht terug op het trainingsveld.

Elohim Rolland revalideert goed verder na zijn kruisbandblessure en doet dit afwisselend op de club en ook bij Callewaert-Wemel.

Andere geblesseerden revalideren ook vlot en hopen we binnenkort terug te zien op het trainingsveld samen met de andere Kerels. Anthony Van Loo zou eind november normaal opnieuw een veldtraining moeten kunnen afwerken. Youcef Atal wordt in de eerste helft van december terug verwacht.

Tenslotte zal ook Gary Kagelmacher binnenkort opnieuw kunnen aansluiten bij de groep, na zijn langdurige spierblessure. Hij werkt alvast hard aan zijn revalidatie en een spoedige comeback!

Tickets RSC Anderlecht - KV Kortrijk

Op zondag trekken onze Kerels naar landskampioen RSC Anderlecht. Voor deze wedstrijd geldt een combiregeling. Tickets kun je dus enkel aankopen via de supportersclubs van KV Kortrijk.

Meer info vind je hier.

Tickets 1/8e Finale Croky Cup: KV Kortrijk - R Antwerp FC

Nog geen ticket voor de 1/8e finale van de Croky Cup? Alle info vind je hier terug!

Wegens uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen, kunnen enkel abonnees tickets kopen voor deze wedstrijd voor zichzelf en tot 4 vrienden!

Gesigneerd shirt winnen via shirtsponsor BetFirst!

Wil jij een gesigneerd shirt winnen via shirtsponsor betfirst? Klik dan op deze link!